Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aneta Langerová oslaví zítra narozeniny v rodných Říčanech

26. 11. 2008 | Úspěšní lidé

Již zítra 26. listopadu vystoupí Aneta Langerová se svojí skupinou po třech letech v rodných Říčanech. Koncert se uskuteční u příležitosti jejích zimních koncertů a bude dárkem nejen pro kamarády a fanoušky z rodného města, ale i pro Anetu, která ve středu oslaví své narozeniny.  Během koncertu je připraveno několik překvapení. Jedním z nich je talentovaný, nevidomý Radim Vojtek, který si s Anetou zazpívá Píseň pro Světlušku.

 

Další překvapení je opravdu narozeninové a to se předem neprozrazuje. Určitě ale fanoušky potěší. Ti, kteří se chtějí do samotného koncertu zapojit, si mohou s sebou přinést drobné rytmické hudební nástroje.

 

Koncert se uskutečni v Kulturním domě U labutě a až na pár posledních vstupenek, které budou v prodeji pouze před koncertem, je již vyprodán.

 

 

Anea langerová oslaví zítra narozeninyMinulý týden ve čtvrtek 20.11. vyvrcholil již 6. ročník charitativního projektu Nadačního fondu Českého rozhlasu Světluška.  Pro Světlušku přišli zpívat, tančit a hrát ve vyprodaném areálu Pražské křižovatky, kostela sv. Anny, Aneta Langerová, Dan Bárta a Illustratosphere, nevidomí hudebníci Mário Bihári a Honza Jareš. Nechyběly ani nevidomé děti, které Světluška podporuje v rozvoji talentu. Koncert živě přenášela ČT1 a Český rozhlas 1 – Radiožurnál.

 

Milým průvodcem večera byl Saša Rašilov, který v přímém přenosu stojem na hlavě jako první vysypal peníze z kapes, aby urychlil posílání dárcovských sms na pomoc potřebným. Projekt však nekončí - tisíce lidí přispívají na známé sbírkové konto Světlušky 99999 99999 / 0100 symbolickými částkami i po přenosu. Konto je totiž otevřeno po celý rok a rovněž dárcovskou SMS je možné zaslat i nyní.

 

„Koncert Pro Světlušku byl pro mě letos velmi výjimečný. Pražská křižovatka – kostel sv. Anny je kouzelné místo, kde panuje příjemná atmosféra a kam přišlo skvělé publikum, které nás všechny podporovalo po celou dobu koncertu. Byl to krásný večer. Cítila jsem, jak se lidé spojili a pomáhali, jak jen mohli. Mám z toho velkou radost a tímto všem, kteří Světlušce pomáhají, moc a moc děkuju.“ shrnuje své dojmy ze samotného večera Aneta Langerová.


 

Zdroj: Aneta Langerová

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !