Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První Češka ve finále Miss Itálie

17. 06. 2009 | Úspěšní lidé
Ač tomu její jméno moc neodpovídá, je Francesca Astorino první Češka, která se zanedlouho zúčastní finále soutěže krásy Miss Italia nel Mondo 2009. Soutěž, jejíž název v překladu znamená Miss Italia ve světě, je charakteristická tím, že se jí mohou zúčastnit pouze dívky s italským předkem. Francesca Astorino má v letošním ročníku i další prvenství. Je nejmladší ze všech zúčastněných dívek. 

Sedmnáctiletá Francesca Astorino žije se svými rodiči v Praze. Narodila se 29. srpna 1991 v italském městě Crotone, její otec je Ital, čímž Francesca splňuje jednu z podmínek soutěže Miss Italia nel Mondo, že alespoň jeden z rodičů musí mít italský původ. Zúčastnila se semifinále soutěže Miss Italia nel Mondo 2009 v Holandsku, které se konalo 8. května 2009 v Amsterdamu.

První Češka ve finále Miss ItálieV Holandsku si získala porotu na svou stranu a s úspěchem postoupila do finále, které proběhne 13. - 27. června 2009 v italských Benátkách (Jesolo). Tato česká kráska byla vybrána z šesti tisíc dívek z celého světa, které mají italského předka. Je první Češkou, která se probojovala do finále a bude v této soutěži reprezentovat Českou republiku.

Soutěž bude vysílána celosvětově prostřednictvím televizních stanic RAI a RAI ITALIA. V rámci této soutěže bude odvysílán minimálně  pětiminutový spot o Francesce a místech, která patří k jejímu životu. V šesti letech se Francesca se svými rodiči přestěhovala do Prahy, kde se narodil její mladší bratr Giovanni. Jak sama říká, krátce po přestěhování na vlastní kůži poznala, co to znamená lišit se od svých vrstevníků. Neuměla totiž moc česky a vše se musela doučit. To, že v dětství musela překonat výraznou změnu prostředí a zvyků, ji dalo takovou životní energii, že věří v to, že když člověk něco moc chce a jde si za tím, tak toho také dosáhne.

Francesca miluje plavání v moři a tanec, ale prvořadým je pro ni studium. Studuje na střední škole se zaměřením na veřejnoprávní činnost a v budoucnu by chtěla studovat mezinárodní vztahy na univerzitě. Kromě modelingu by se ráda věnovala i začleňování a vzdělávání menšin do společnosti.

Čtěte také:
Renata Langmannová: Miluju svíčkovou i knedlo zelo vepřo
Miss Aerobik vyhlašuje boj nezdravé ,,kráse"

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !