Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studium jazyků on-line – snadno a z pohodlí vašeho domova

27. 12. 2016 | Zajímavosti
Angličtina, francouzština, ruština i méně obvyklá čínština a spousta dalších jazyků, to jsou nutné znalosti v kosmopolitní společnosti. Pokud se tedy chcete cítit všude ve světě jako doma, a ne jako chudý příbuzný, nebo potřebujete znalost alespoň jednoho světového jazyka pro své zaměstnání, je studium jazyků více než nutností. A proč by nemohlo být i příjemným zpestřením a radostí, při které si příjemně popovídáte, a ani nevíte, že jste se právě naučili spoustu nových slovíček a frází. Vyzkoušejte studium jazyků přes Skype!

10+1 odpověď na otázku PROČ se učit jazyky přes Skype


1) Pokud jste v jádru stydlivá povaha, která odkládá návštěvu nejrůznějších kurzů právě z ostychu a strachu z většího kolektivu, nebo i osobního kontaktu, či se bojíte své vlastní trapnosti, tato forma výuky je přímo stvořená pro vás. Odhoďte své zábrany a hurá na to.

2) Trpíte chronickým nedostatkem času? V práci jste od nevidím do nevidím, pak děti, domácnost, rodina, a času se vám zkrátka na nějaký kurz nedostává? Pak už to ode dneška není žádná výmluva! Bez časových ztrát jen zapnete počítač a internet a je to.

výuka jazyků3) Protože s lektorem se totiž na časovém harmonogramu domluvíte a vše časově přizpůsobíte vašim možnostem, klidně každý den v jinou dobu.

4) Odpadá také ztráta času nutným cestováním na kurz či za lektorem. Z pohodlí vašeho domova bez nutného přejíždění MHD či autem zvládnete svou každodenní lekci.

5) Nic vás ve vzdělávání nezastaví, ani nemoc vaše či vašich dětí. Klidně i s chřipkou – když už samozřejmě pominou nejhorší příznaky – z lůžka vaší ložnice můžete procvičovat konverzaci.

6) Je právě léto a vy na nějaká studia během své dovolené nemáte čas? Ale počítač si určitě berete s sebou a wifi připojení je dnes všude. Pak tedy svá slovíčka s lektorem můžete vesele procvičovat i na pláži a nevykolejit tak ze svého studijního tempa. Navíc hned nabyté znalosti můžete vyzkoušet v praxi...

7) Studium jazyka přes Skype je také skvělým řešením pro maminky na mateřské dovolené, které nechtějí ustrnout jen ve světě plenek a dětského žvatlání, zároveň však mají problém s hlídáním svých ratolestí. Svou denní lekci si tak můžete dopřát klidně s hrajícím si dítkem za zády, či v době jeho poledního spánku. Senioři, kteří stále lační po vzdělávání a jdou s dobou, či imobilní občané – ti všichni mohou z pohodlí svého domova studovat oblíbený jazyk.

8) Individuální přístup přináší plnohodnotnou a vědomostmi i vzděláním nabitou hodinu. Lektor se věnuje jen vám a tak své znalosti opravdu pečlivě procvičíte.

9) Pokud máte známé s podobnými úmysly a neoplýváte zrovna financemi, peníze nemusí stát v cestě za vašim vzděláváním. Stačí se s přáteli – doporučuje se skupina maximálně 3 osoby – domluvit a formou konferenčních hovorů se můžete učit společně a o náklady se podělit.

10) Tato forma studia jazyků přes Skype je také výhodná pro zaměstnavatele i zaměstnance. Jako součást pracovní doby vyčleníte určený čas k sebevzdělávání a ušetříte tak čas svému zaměstnanci i sobě jako zaměstnavateli.

Neboli 10+1 :). Můžete si pořídit zvukovou nahrávku přímo do vašeho počítače, a kdykoli dle potřeby znovu trénovat a pilovat své znalosti.

Autorka: Pavlína Šmahlíková
ChytráŽena.cz
článek již vyšel také na webu autorky


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám dobrou zkušenost s tímto kurzem http://anglictina-bez-biflovani.cz/anglictina. Ne že bych byla stydlivá, ale mám dítě, do toho práce a skloubit čas je dost náročné, takže tohle je pro mě ideální. Navíc nemusím ztrácet čas dojížděním do klasických kurzů. Někdy se učím 15 minut někdy hodiny, záleží jak mi to vyjde, ale snažím se najít si každý den aspoň těch 15 minut. Učím se podle kurzu tři měsíce a už na sobě vidím, že se zlepšuju. Někdy si věci, co třeba říkám kolegům v práci říkám v hlavě v angličtině, doma mám na všech věcech nalepené papírky s anglickými názvy a i tak se učím. Teď se třeba koukám na přátele v originálním znění - nemají tam nějak složité věty a žádné odborné názvy, takže na procvičení je to taky super.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles