Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Umělé nehty? A proč ne!

13. 01. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Hitem posledních několika sezón se bezkonkurenčně staly gelové nehty. Pořizují si je ženy mladé, starší, bez ohledu na profesi a některé propadly jejich kouzlu natolik, že si je modelují samy doma, což se podle všeho vyplatí.

Proč gelové nehty

Důvodů, proč si ženy, slečny a dámy umělé nehty z gelu pořizují je mnoho. Samozřejmě je tu estetická stránka věci. Jen málokterá žena by nechtěl mít krásné a upravené ruce s nehty jako ze žurnálu. Dokonalá manikúra totiž patří k upravenému vzhledu, indikuje eleganci, styl a je synonymem módy. Pokud jde o vlastní nehty, pouze malé procento žen se může pyšnit skutečně krásnými nehty přírodní výroby, které jí navíc přežijí s precizně aplikovanou manikúrou více dní běžných denních povinností. S gelovými nehty získají trvanlivost, velmi unikátní vzhled, pokud zvolí i trochu extravagantní zdobení nehtů, tak navíc jednoznačně zaujmou všechny ve svém okolí.

Gelové nehty

Nehty doma?

Čím dál více žen a slečen si přitom pořizuje vlastní sadu na doma, s kterou si mohou nehty pohodlně vymodelovat podle vlastních představ nazdobit samy. Přitom je nutno říct, že o inspiraci není nouze, protože fotky gelových nehtů jsou k nalezení téměř, aniž by je člověk vůbec hledal. Z množství pomůcek, které jsou přitom dostupné na tvorbu a zdobení gelových nehtů pak nelze než usoudit, že se jedná o skutečnou vědu a velký fenomén současné doby. Štětečky, pilníky, gely, UV lampy, samolepky, laky, perličky, gely měnící barvy a nespočet drobností, které lze používat na zdobení. Ačkoli si samozřejmě je možné nechat nehty udělat u manikérky a ve speciálních studiích, finančně se vyplatí mít vlastní vybavení a nehty si tvarovat doma. I banální úpravy, za které byste v salonu platili, si totiž jednoduše provedete doma.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám gelovky, ale donnu nails taky používám, protože mám svoje nehty po ni pevnější a gelovky mi dýl vydrží.
Obrázek uživatelky
profil
Já nejsem velkým příznivcem umělých nehtů, mám raději ty přírodní. Beru na ně donnu nails, aby byly vyživené, a jsem moc spokojená, protože mám hezké nehty a zmizely mi i bílé tečky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles