Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velké lásky: Libuška Šafránková a Josef Abrhám

2. 03. 2011 | Úspěšní lidé

Popelka i nejoblíbenější česká herečka století. Filmový elegán a poctivý divadelník. Taková je dvojice, která mezi páry v nejistém hereckém prostředí spolu vydržela skoro nejdéle. A dokáže přitom inspirovat i ostatní. Ona-Blíženec a on-Střelec určitě spolu zažívají mnoho vtipných situací a vzrušujících zážitků, hlavně však si na vzájem vyrovnávají své jemné duše.


Libuška Šafránková


Slunce v Blížencích má v pozitivním spojení na Saturn a Neptun ve Vahách. Dokáže tedy radostně a přitom se vší vážností dřít, než se jí role zdá zpracovaná dokonale, navíc používá hodně fantazie. Spousta energie a vzhled malé holčičky, která svět vnímá s nadšením jí zase přidává příjemná Luna v Beranu. Mars v Blížencích navíc podporuje vnitřní sílu, která jí dává neskutečnou srdečnost.


popelkaNejisté spojení na Uran v Raku však zvyšuje její nervozitu a vnitřní napětí, proto se uvolní spíš mezi rodinou a díky víře v Boha. Nepěkné napojení Luny na Saturn a Neptun dává tušit, že i princezny měly díky blízkým lidem v minulém režimu politické problémy ( tatínek totiž pracoval pro církev ). Silná Venuše v Býku se spojením na Mars a Merkur naznačuje, že vždy přitahovala muže, raději však vsadila na věrnost. Mohla taky více využít svého pěveckého talentu. Pozitivní Pluto ve Lvu jí dává schopnost pozitivně působit na davy a diváky okouzlit za každé situace.


Josef Abrhám


Slunce má pevné spojení na Saturn. To značí, že je na něj během času čím dál větší spolehnutí a postupně se stává hereckým mistrem. Taky je docela konzervativní, což ukazuje na fakt, že jeho snem bylo povolání kněze. Kvůli špatnému vztahu mezi Jupiterem a Marsem v Rybách a Neptunem v Panně však nejspíš zažil rozčarování a musel se přizpůsobovat atmosféře v okolí. Původně nejistá kariéra, nebo problémy u soudů s vrácenou cihelnou po rodičích potvrzují nešťastné vlivy, i nutný odstup od veřejnosti v soukromí.


Pozitivní Jupiter v Rybách vůči Merkuru ve Střelci a Plutu ve Lvu mu však dal schopnost vlastním herectvím fascinovat. Dostával tak role ušlechtilých lidí, plných života i temperamentu, což mu zkrášlovalo život. Luna na pomezí Kozoroha a Vodnáře ve vazbě na Jupiter a Merkur mu přinášela schopnost mistrně pracovat se slovy, skvěle se pohybovat a taky získávat přátele. Pozitivní vztah Venuše v Kozorohu vůči Uranu v Býk mu neustále udržuje výraznou popularitu, i když o ní nikdy tolik nestál, ale svou pracovitostí pro ní vždy hodně udělal.


Jako pár


Oba mají mnoho lidských kvalit. Tento hvězdný pár tak vždy druhé lidpopelkai okouzloval a nikdy spolu nezkazili žádnou legraci. Mezi přáteli jsou určitě oblíbení, navíc chtějí být štědrými hostiteli. Pan Josef dokázal vždy paní Libuši ochránit před nepříjemným vlivem okolního světa a přinesl jí mnohé poučení, jakoby byla jeho žačkou. Když měl špatné nálady on, tak mu zase ona dokázala zlepšit náladu přirozeným humorem.


Určitě se spolu nejraději věnovali hudbě a cestování, taky výchově v rámci rodiny. Jako rodiče musejí být vtipní, i když si sem tam neodpustí výbuchy hněvu, na které ale brzy zapomínají. Před okolím se ukrývají, protože se o samotě ve dvou nenudí a ví, jak dokáže ublížit bulvár. Ve společném horoskopu je znát, že museli přežít několik výrazných utrpení ( nařčení z alkoholismu, restituce apod. ), ale pokud vydrželi, hodně je to posílilo duševně, i v rámci vztahu.


Autor: astrolog David
Člen Věštírny Květy Fialové



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
že si mne s ní lidi zamlada v Praze pletli... hihihi, ale ona má hnědé oči, já ne! Jinak dnes máme každá zcela jiný účes, pokud se to co mám na hlavě dá účesem nazvat. Ale hodně, hodně lidí mi tu podobu potvrdilo, já sice uznávám, že trochu ano, ale zas tak moc ne.
I Janu Hlaváčovou několik lidí mi vnucovalo podobu, ještě štěstí, že tyhle herečky miluju. Přirovnat mne k Landovskému....SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
žádná rodinná dramata v Blesku, žijí normálním životem, nenadutci, nevymetají kdeco a nepijí, výborní herci a krásní lidé po všech stranách.
Asi ro Bulváru nevoní, ale já je mám srašně ráda a jsou můj vzor.
Tys mi dala s tím Lanďákem raszagalko, div to se mnou nešlehlo hned ráno!
To by byla dvojka, on střízlivý hodinu v roce a tahle jemná paní? Fuj, já asi budu muset to jít rozchodit....Smajlík
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkná dvojice nejen filmová, ale i společný rodinný život mají hezký.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles