Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě

1. 07. 2018 | Televizní tipy
Česko v přímém přenosu, armáda téměř 70 reportérů, zpravodajské štáby neustále v akci a vysílání online na internetu a Facebooku. To je jsou nově VELKÉ ZPRÁVY, hlavní zpravodajská relace televize Prima, která se poprvé divákům přestaví už 1. července ve zbrusu nové podobě. Nově budou mít VELKÉ ZPRÁVY 45 minut, vysílat se budou od 18.55.

Velké Zprávy nabídnou divákům prostřednictvím živých vstupů reportérů z regionů dění v Česku v přímém přenosu. Redakce Krimi zpráv spojila síly s redakcí domácího zpravodajství, větší prostor dostanou také témata ze zahraničí. Nově místo klasických reportáží sázíme právě na živé vstupy z míst, v reálném čase živě pokryjeme zásadní dění v celé České republice. Divákům nabídneme ještě více zpráv z domova i ze světa a nebojíme se žádných témat,“ říká Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na PriměDvouminutové reportáže z domova i ze světa napěchované v pětadvaceti minutách začínají být v televizním zpravodajství po celém světě minulostí. Dění se dnes totiž mění z minuty na minutu. Natáčet reportáže, vybírat záběry, psát texty, namlouvat a pokrývat obrázky, to vše trvá.

Dobře víme, že dnešní divák chce informaci dostat pokud možno hned a živé vstupy jsou skvělou příležitostí, jak zprávu podat rychle, přehledně a jasně. Více živých vstupů, nejnovější informace, aktuální vývoj. Nová podoba, nová zjištění, nové souvislosti, to zásadní a živě z celé České republiky. Jsme tam, kde jsou naši diváci, sázíme na sílu regionů a věříme, že nové Velké Zprávy pro ně budou skvělým zdrojem o dění u nich doma i ve světě,“ doplnila Obzinová.

Součástí Velkých Zpráv je také Facebook Zpravodajství FTV Prima, kde reportéři přímo z místa již během dne živě informují o aktuálním dění. To vše doplňuje ještě pořad Názory bez cenzury, který vysíláme několikrát týdně živě ze zpravodajského studia na internetových stránkách a díky Facebooku můžou hostům zasílat diváci své přímé dotazy.

Nová podoba zpravodajské hodiny na Primě:


18.55 – 19.40 VELKÉ ZPRÁVY
19.40 – Divošky
19.50 – Top Star

Nová podoba, nová zjištění, nové souvislosti, to zásadní a živě z celé České republiky. Jsme tam, kde jste vy, jsme s vámi.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě:

VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě
VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě
VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě
VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě
VELKÉ ZPRÁVY – 1. července odstartovala nová éra zpravodajství na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !