Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 12.2. 2013 – Ladislav Županič

12. 02. 2013 | Televizní tipy
Jedna krásná dáma a tři staří bardi – to je další sestava VIP Prostřeno. Konkrétně v úterý 12.2. 2013 uvaří někdejší legendární hlasatelka a moderátorka Saskia Burešová a po ní herec Ladislav Županič. Ve čtvrtek 14.2. 2013 ve VIP Prostřeno pokračují herec Jaroslav Sypal a zpěvák Milan Drobný.

První dva kuchaři a hostitelé, kteří ve VIP Prostřeno uvaří v úterý 12.2. 2013 se narodili ve znamení Lva a jako takoví by to měli být mlsouni s vyloženě gastronomickým jazýčkem, kterým dělá dobře, když mohou dlouho stolovat a u toho se dobře bavit. Podle horoskopu mají v oblibě francouzskou kuchyni a červené víno, ale to neznamená, že si rádi nedají i dobré domácké jídlo.

VIP Prostřeno 12.2. 2013 – Ladislav ŽupaničOvšem sváteční stolování a výjimečné příležitosti, jako je právě VIP Prostřeno, si vzít nedají – rádi se blýsknou. Tak uvidíme, jak v úterý dostojí Saskia Burešová a Ladislav Županič lví pověsti; předvedou se s grácií a rozesmějí hosty zábavnou konverzací?

VIP Prostřeno 12.2. 2013 – Ladislav Županič:


V úterý 12.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Ladislav Županič. Herec a dabér Ladislav Županič, jehož parketou je muzikálové divadlo, své hosty ve VIP Prostřeno pozve do Písku, kde to má rád. A protože si v kuchyni zase tak úplně nevěří, bude mít k ruce profesionálního kuchaře, který mu s jednotlivými recepty pomůže. Sice riskuje, že přijde o pár bodíků, ale chce se chutnými recepty vytáhnout.

Hlavní chod má být osvědčená klasika s malou obměnou. Bude řízek, ale bude to recept z roštěnce a s brambory z papiňáku. Prý malý zlepšováček – brambory jsou měkké za pět minut! Předkrm – marinovaný grilovaný lilek s mozzarellou a výraznou chutí česneku – se inspiroval ve Středomoří. A nakonec přistane na stole ve VIP Prostřeno s datem 12.2. 2013 oblíbenec všech – horké maliny.

Řízek nikdy nezklame,“ uvědomuje si Saskia starou pravdu, ale je to avizované hovězí maso, jak Ladislav Županič sliboval? Omyl! Je vepřový, v kuchyni došlo k záměně. „Možná ale hovězí tak pečlivě rozklepal, až se z hovězího stalo vepřový,“ utahuje si z kamaráda a jeho faux pas Milan Drobný. „Ta mrkev, to není mrkev, to je losos. A je fakt bezvadnej, chutná jako mrkev,“ pokračuje, až z toho Jaroslavu Sypalovi nebezpečně zaskočí.

Ještě teď mě bolí bránice, jak jsem se smál,“ říká herec malé postavy, který už pomalu ani neví, co jí. Saskia Burešová je ráda, že hovězí „řízek podle Antmana“ omylem nahradil vepřový. „Do toho jsem si zobla tak dvakrát,“ přiznává po tom, co ochutná, když se Ladislav Županič pokusí ve VIP Prostřeno s datem 12.2. 2013 o záchranu a přinese další várku řízků, tentokrát už z roštěnce.

Aspoň zbyde na výslužku domů, to je taky příjemné,“ žertuje v úterý 12.2. 2013 Ladislav Županič. Večeře ve VIP Prostřeno se kvůli přestávkám a popleteným řízkům trochu protáhne, ale kolegové si mají stále co říct. A ještě je tu večerní překvapení – projížďka kočárem po starém hřebčíně. „Je chladno, ale koně miluju,“ potěší zábava zpěváka Milana Drobného. A všechny bez rozdílu nadchne dezert.

To byla krásná tečka za dnešním večerem, protože to bylo opravdu dobrý,“ uznale chválí ve VIP Prostřeno Saskia i pánové zmrzlinový pohár s horkými malinami a se šlehačkou.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Ladislav Županič
již v úterý 12.2. 2013 na Prima Family


 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 12.2. 2013 – Saskia Burešová 

VIP Prostřeno 12.2. 2013 – Saskia Burešová

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !