Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybírali jsme nejkrásnější dovolenou. Kam letos vyrazíme?

25. 05. 2018 | Evropa
-Komerční sdělení-

Stejně jako tisíce dalších cestovatelů, kteří se celou zimu těší na to, až v létě vyrazí na slunné pláže, tak i my řešíme zásadní otázku: kde si svou dovolenou nejvíc užijeme? Kde nebude příliš draho, ale zároveň nám prostředí vezme dech? Možná vás překvapí náš výběr, ale my si za ním stojíme. Bulharsko. Chcete vědět, proč letos sázíme právě na tuto zemi? Odpověď najdete na následujících řádcích.



Nádherné pláže


Bulharsko je zemí nádherných písečných pláží. U pobřeží Černého moře najdete 370 km dlouhé pobřeží, které lemují kouzelné pláže s jemným pískem a nádherně čistým moře. Jako bonus má Černé moře velký podíl minerálů, díky kterému jeho léčivé účinky překonávají jiné prázdninové destinace. Pláže jsou většinou široké a dlouhé, nebudete na nich proto muset bojovat o místo s dalšími turisty a užijete si poklidnou dovolenou.

krásné pláže v Bulharsku

Pohodlí a relax

Pokud se bojíte, že se na zahraniční dovolené nedomluvíte česky, nemusíte volit jen vyhlášené Chorvatsko. V Bulharsku najdete spoustu hotelů, kam každoročně vyráží spousta Čechů a díky tomu se zde domluvíte také naším jazykem. Příjemným bonusem je vynikající bulharská kuchyně, která má trochu z řecké, trochu z balkánské a trochu ze slovanské kuchyně. Do Bulharska také doletíte poměrně krátkým letem, který bez problému zvládnou starší cestovatelé i malé děti.

TIP: Chcete si naplánovat super léto?
Už nyní si můžete pořídit dovolenou last minute v Bulharsku!


krásná příroda v Bulharsku

Něco navíc pro dobrodruhy


Jakmile opustíte hotely nebo pláže, zjistíte, že Bulharsko má toho spoustu co nabídnout. V Bulharsku najdete nádherné přírodní prostředí, kterému dominují mohutné hory, nádherná údolí i nekonečné roviny. Pokud chcete svou dovolenou obohatit také o poznávání místních krás, snadno můžete vyrazit do národních parků, ke zříceninám či hradům nebo na krásné vyhlídky.

Které letovisko zvolit?


Při své dovolené doporučujeme vyrazit třeba do starobylého města Nessebar, které se podobá muzeu pod širým nebem. Krásnou pěší zónu, park a přístav najdete v ulicích starého města Carevo. Pokud byste chtěli navštívit také národní park v pohoří Strandža, zvolte pobřežní letovisko Lozenec. Mezi oblíbené destinace českých a slovenských rodin patří Primorsko, kde najdete dlouhatánské pláže s pozvolným vstupem do moře. Pokud vás láká pobyt v luxusních resortech s all-inclusive, směřujte svou dovolenou na živé Slunečné pobřeží. Příjemnou dovolenou oddělenou od ostatních letovisek najdete v městečku Sveti Vlas, které se nachází na úplném konci Balkánského pohoří.

Bulharsko



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vybírali jsme nejkrásnější dovolenou. Kam letos vyrazíme?:

Vybírali jsme nejkrásnější dovolenou. Kam letos vyrazíme?
Vybírali jsme nejkrásnější dovolenou. Kam letos vyrazíme?
Vybírali jsme nejkrásnější dovolenou. Kam letos vyrazíme?
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nejkrásnější dovolená je tam, kde jste s milovanými lidmi Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Všude je tam u moře krásně, líbilo se mi v Nesebaru a Slunečném pobřeží
Obrázek uživatelky
profil
My jsme byli loni v Primorsku spokojeni..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
miluji Bulharsko-SozopolSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Není to Sveti Vlak, ale Sveti Vlas a je tam skutečně krásně a celkem klid a pohoda.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles