Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zábava pro děti i rodiče, aneb vydejte se s námi do jiných světů

18. 02. 2019 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Dnes už většinou není problém najít zábavu a vyžití pro volný čas pro děti i pro dospělé. Co ale dělat, když chcete volný čas trávit společně, pokud možno smysluplně a tak aby se každý bavil? Tady už se nám možnosti začínají povážlivě tenčit. Jistě, nabízí se návštěva kina, větší nákup, výlet na kole, nebo autem. Jenže málokdy se podaří vybrat film, který by se líbil celé rodině, strávit půl dne v nákupním centru taky není ta pravá a povznášející zábava a přemluvit celou rodinu k výletu na kole, nebo vybrat vhodný cíl cesty a ještě se k tomu trefit do příznivého počasí také není ten nejjednodušší úkol.

Zábava z jiného světa


Existuje ale činnost, kterou se můžete bavit za každého počasí. Nezáleží na věku, pohlaví čí fyzické kondici. Záleží jen na tom, jestli se chcete bavit a zkusit si něco netradičního. A o čem že je řeč?

Questerland.czČtyři různá prostředí na ploše 600 m2, spousta technických a SMART vychytávek, hutná atmosféra, zvukové efekty, autentické doplňky a rekvizity, hlavolamy, šifry, hádanky a vy, s jediným úkolem – dostat se nejdéle za 60 minut z uzavřené místnosti. S minimem informací a nápověd, které si navíc musíte nejdřív najít a rozšifrovat.

Schválně, dovedete si představit svoji rodinu, jak se snaží dostat ven ze starověké egyptské pyramidy a kajuty pozemské i mimozemské kosmické lodi? Nebo dáte přednost návštěvě čarodějnické školy magie a kouzel? Nebo vás spíš láká vyloupit naditý trezor a uniknout dřív než budete dopadeni? Případně se chcete zkusit vydat z podzemí a najít vakcínu, jedinou naději v boji proti zombie infekci?


Jako stvořené pro rodinu


Únikové hry kladou důraz nejen na bystrý mozek, schopnost kombinačního myšlení a umění rychle a správně se rozhodnout, ale pro jejich úspěšné zvládnutí je zapotřebí také správná, efektivní komunikace a týmová spolupráce. Možná tedy to pravé pro vás a vaši rodinu, co říkáte? Tak neváhejte a navštivte Questerland.cz.

úniková hra Questerland



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zábava pro děti i rodiče, aneb vydejte se s námi do jiných světů:

Zábava pro děti i rodiče, aneb vydejte se s námi do jiných světů
Zábava pro děti i rodiče, aneb vydejte se s námi do jiných světů
Zábava pro děti i rodiče, aneb vydejte se s námi do jiných světů
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !