8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alice Bendová se zbavila nadbytečných centimetrů

12. 03. 2008 | Krása
Česká herečka Alice Bendová, známá ze seriálu Velmi křehké vztahy, se stala tváří úspěšné řady Enja Body Control Program. Vedle Zuzany Kanócz tak symbolizuje vnadnou ženskou krásu. Dermacol Enja Body Control Program je speciálně vyvinuta, aby pečovala o krásu ženského těla, zeštíhlovala problematické partie, bojovala proti vzniku celulitidy a udržovala pokožku celého těla pružnou a pevnou.

Alice se objeví v kampani na dvě letošní novinky, bude prezentovat produkt, díky kterému dokáží rychle zeštíhlet ženy třeba i po porodu. Druhou novinkou je zeštíhlující tělové mléko s jemným samoopalovacím efektem. Novopečená maminka Alice Bendová díky novým přípravkům z řady Dermacol ENJA se postupně zbavila nadbytečných centimetrů, které jí po porodu zůstaly a mohla se tak stát tváří i tělem této velmi efektivní tělové řady.

Alice Bendová Alice Bendová jako nová tvář tělové řady ENJA nenahrazuje Vendulu Svobodovou, která je tváří pleťové řady AGE CONTROL. Vendula Svobodová reprezentovala přes veškerá příkoří, která ji v uplynulém roce provázela pleťovou řadu proti vráskám a její smlouva již skončila ke konci roku 2007, tak jak bylo původně naplánováno.

Pro značku Dermacol bylo ctí, že celým honorářem 1,5 miliónu Kč, který byl mnohonásobně vyšší než honoráře ostatních tváře této kosmetické značky, mohla přispět na jednu z nejúspěšnějších charitativních nadací ČR, na Kapku naděje. Dermacol, značka která původně vznikla v 60. letech jako profesionální kosmetika pro film a divadlo ve Filmových studiích Barrandov v Praze, vybírá své reprezentantky z řad českých a slovenských populárních osobností. (V současné době má kromě výše uvedených dam platné smlouvy s Ivou Fruhlingovou na řasenku Obsesión, se Simonou Postlerovou na pleťovou řadu proti vráskám Elixir, se Zdeňkou Žádníkovou na řadu pro citlivou pleť Protective a nově i s Ivou Kubelkovou na dekorativní kosmetiku. V minulých letech svá jména značce Dermacol propůjčila Andrea Verešová na výše zmíněnou řadu Enja a Adriana Sklenaříková na dekorativní kosmetiku).

Zdroj: www.dermacol.cz

Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chci se zeptat, funguje ta enja jak se o ní píše? já nějak pořád nevím, jestli to za tak málo peněz zbaví tolika centimetrů..SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hubnout pomocí krému nejde,musí se i cvičit cvičitSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám ji celkem ráda jen s tím těhotenstvím to trochu přeháněla vždyt je spousta žen těhotných a nemluví o tom pořád a nevystrkují břicho naodiv
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles