8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co o vás prozradí mateřská znaménka?

27. 09. 2008 | Krása

Nejen podle data narození se dá určit váš charakter. Také mateřská znaménka dokáží prozradit mnoho z toho, co vás čeká a nemine. Je to podobné jako při čtení z ruky či z hvězdné oblohy…

 

„Věštění“ ze znamének vyplývá z jejich barvy, tvaru, povrchu, z toho, jsou-li plochá nebo naopak vypouklá…


Začněme tedy u barvy:

Obecně můžeme říci, že čím tmavší je barva znaménka, tím záludnější a komplikovanější je povaha a život nositele.

 

 

Hnědá barva - signalizuje úspěch. Tito lidé mají rádi cestování, zábavu, rádi poznávají nové věci. Jejich život je posetý mnoha překážkami, přesto však vždy jednají čestně. Svůj názor říkají vždy na rovinu, což jim může přinést nepříjemnosti, ale především vnitřní klid.

 

mateřská znaménkaNačervenalá barva - je barva introvertů a moudrosti. Takovými znamínky bývají obdařeni lidé, které baví věda a vzdělávání. Nemají rádi společnost, jsou nároční (především na sebe), kritičtí (především k okolí) a najdeme mezi nimi mnoho detailistů. Jsou však rozhodní a samostatní.

 

Růžová barva - je velice zřídkavá a vzácná. Napovídá o vynalézavosti a kreativnosti. Tito lidé většinou mají smysl pro harmonii, což se odráží v jejich rodinném životě.

 

Černá barva - je výstražným znamením. Ukazuje lidi, kteří nějakým způsobem nemají lehký život, ať už se to týká zdraví, peněz, minulosti či rodiny. Mají velmi složitou povahu a orientovat se v jejich světě bývá obtížné. Těžko navazují vztahy, málo se svěřují a mají sklony k depresím, vzteku a lítosti.

 

 

Dalším důležitým ukazatelem, který pomůže odkrýt tajemství vaší duše, je umístění znaménka:

 

                                                                                                   

Pravá strana brady - člověk se znaménkem v této oblasti má v životě štěstí. K tomu se přidává i jeho odhodlanost a vytrvalost, a tak si může být jistý, že se mu jeho práce vždy vydaří. Problém nastává ve chvíli, kdy znaménko dostane tmavou barvu a začne být vypouklé. V tomto případě jde o pravý opak a měli byste mít nastražený zrak, abyste dobře zaregistrovali, kdo všechno se vám snaží házet klacky pod nohy

 

Pravé obočí - znaménko u pravého obočí (ideálně nad ním) svědčí o člověku sebevědomém a šikovném. Nejlépe se mu bude dařit v oblastech podnikání a v povoláních, které vyžadují schopnost komunikovat a dostatečnou dávku kreativity. Tento člověk je příjemný a společenský. Ovšem není radno si s ním zahrávat. Jakmile se jej dotknete, počítejte s tím, že vám to stonásobně vrátí.

 

Krk - znaménka na krku naznačují životní překvapení (pozor -  v dobrém i špatném slova smyslu). Znaménka na krku patří ženám krásným, rozesmátým a parádivým. Jakmile má znaménko zvláštní tvar - srdíčka, květu, trojúhelníčku, může být signálem, že žena si je dobře vědoma své přitažlivosti a ráda si užívá s muži, i přes to že má vztah

 

Podpaží - znaménka v oblasti podpaží ukazují na člověka zranitelného, kterému chybí zdravé sebevědomí. Lidé se znamínky v podpaží jsou snadno ovlivnitelní - žena se často dostane do vztahu s mužem, který ji ničí, muž se často nechá vyprovokovat k zuřivosti a bitkám. Tito lidé mají za sebou jednu i více nehezkých zkušeností a nedůvěřují okolí. Snaží se však neustále se z tohoto začarovaného kruhu vymanit a najít novou cestu k lepšímu životu. Přejme jim hodně štěstí!

 

Prsa - znaménka na prsou či v jejich blízkém okolí signalizují touhu po pohodlí a spoustu energie, kterou lidé vydávají ve snaze o lehký a klidný život. Stále za něčím spěchají, aby nepromeškali příležitost mít se lépe, ale chybí jim umění dotáhnout věci do konce. Nedokáží se soustředit na jednu věc a jakmile přijde nějaké další lákadlo, odejdou od „rozdělané práce“ a vrhnou se na další.

 

Břicho - především u žen je znaménko na břiše či podbřišku signálem plodnosti a smyslnosti. Tito lidé disponují starostlivostí o rodinu a své blízké a většinou se těší pevnému zdraví. Milují erotiku a sex, ale měli by se držet svých hranic a nepřekročit je, jinak mají tendenci sklouzávat k nevěře

 

Intimní parite - oblast genitálií, sedacích svalů, vnitřní strana stehen.. znaménka v těchto místech ukazují člověka smyslného, živého a extrovertního. Lákají ho nové věci a neřesti. Je-li nevěrný, většinou si ani neuvědomí, že tím ubližuje okolí, protože je přesvědčen, že to k životu prostě patří.

 

 

 Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík já myslim že mě to celkem vyšlo
Obrázek uživatelky
profil
tak u mně to nevychází,jsem pravý opak
Obrázek uživatelky
profil
JAK PÍŠE ČTENÁŘKA PŘEDE MNOU VŠE S REZERVOU
Obrázek uživatelky
profil
tak jako vše se musí brát s rezervou!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Sedí toSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles