Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

24. 06. 2013 | Krása
Prestižní 16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2013 pro Vás připravujeme již na  pátek 6. a sobotu 7. září, opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY.  Souběžně s ním budou probíhat veletrhy Sběratel a Investor, novinkou bude hala s minerály a drahými kameny včetně šperků a bižuterie se vstupem zdarma.

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
jaro získal od vystavovatelů i návštěvníků prestižní ocenění za nabídku výrobků i služeb, kterou na podzim ještě rozšiřujeme. Pro očekávaných dvacet tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky tři stovky vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek. K dispozici bude široká škála profesionální kosmetiky s  přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči  doplněná výrobky pro finální spotřebitele. K vyzkoušení budou nové trendové účesy, prodlužování a zahušťování řas a vlasů, péče o nohy, péče o ruce a nehty a jejich zdobení, nehtová modeláž, přístroje pro péči o pleť a formování postavy, alternativní způsoby „opálení“ pokožky. Nejmodernější vybavení salonů potěší profesionální kadeřníky, nebudou chybět solária a sauny Také příznivci biokosmetiky a přírodní péče naleznou „své“ přípravky na desítkách stánků.

Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace, regenerace

veletrh Beauty ExpoV několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému nejnovějším zkrášlovacím metodám a anti-aging péči také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka, irisdiagnostiku, astrologii a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku  PROKOS  a velká řada dalších specialistů. Zcela samostatný jedinečný odborný a vzdělávací program v saloncích povede Česká podiatrická společnost a DEXTER ACADAEMY.)

Veletrh Beauty ExpoVeletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: především nejlepší odborníky připravené zodpovědět jejich dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, jako pilíře pak odsunutí obav, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 neznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů. Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukáží nejlepší kadeřníci– úspěch opakovaně sklízí show Honzy Hlaváčka a Martina Loužeckého, Blanky Haškové i Romany Topinkové. Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu pod vedením předních návrhářů a oděvních značek.

Nehty, ruce, nohy mají opět
své nezastupitelné místo na veletrhu, prezentace, aplikace, ukázky i poradenství pod vedením odborníků pro péči o nehty i z České podiatrické společnosti.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, program, tiskové zprávy i výsledky soutěží jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.worldofbeauty.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA:

Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
Prestižní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nejsou vůbec hezké Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
chodím sem každý rok a vždy se něco nového dozvím. Ale ty nehty bych rozhodně nechtěla.
Obrázek uživatelky
profil
tak to se mi vůbec nelíbíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale ty nehty jsou umělecké dílkoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
slet čarodějnic, brrr ty nehty Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles