8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trápí Vás často vaginální mykózy?

5. 09. 2007 | Nemoci

Vaginální mykózu prodělají alespoň jednou za život tři čtvrtiny všech žen. Tento zánět pochvy způsobují kvasinky rodu Candida. Na léčbu akutních vaginálních mykóz jsou běžně používány léky a prostředky – tzv. antimykotika. Mnoha ženám se však mykózy včetně velmi nepříjemných potíží i po této léčbě neustále vracejí. V takovém případě je třeba organizmu pomoci, aby se onemocnění už pokud možno neopakovalo.


VHODNÉ ŘEŠENÍ – PODPŮRNÁ LÉČBA WOBENZYMEM


Nově to potvrzují výsledky projektu „Ověření účinnosti Wobenzymu v komplexní léčbě opakovaných vaginálních mykóz“, kterého se zúčastnilo 7 ambulantních gynekologických pracovišť v ČR. Po dobu dvou let bylo sledováno 62 žen (od 18 do 48 let). Výsledky byly vyhodnoceny datovým centrem Institutu klinické a experimentální medicíny IKEM v Praze.


Trápí Vás často vaginální mykózy?

Co trápilo pacientky nejvíce?

svědění (95% všech žen)
výtok (93%)
pálení (66%)
bolest při pohlavním styku (53%)
bolest při močení (40%)



Jak byly léčeny?

Po celou dobu sledování (celkem 2 roky) byla pro léčbu akutních mykóz používána standardní antimykotická léčba ve formě čípků, mastí nebo tablet. Byl srovnáván počet vaginálních mykóz u každé pacientky za 12 měsíců bez podpůrné léčby Wobenzymem s následujícím obdobím 12 měsíců od začátku podávání Wobenzymu. Ženy užívaly Wobenzym v dávce 2x8 dražé denně po dobu 10 týdnů.


Na začátku mykózy 4krát i více za rok

V roce před zahájením léčby Wobenzymem měl největší počet sledovaných pacientek – 48 žen – mykózu 4krát. Šest žen ji prodělalo 5krát, pět žen 6krát. Po jedné pacientce ze sledovaného souboru 62 žen mělo mykózu 7krát, 8krát a 9krát.


Zlepšení u všech

Trápí Vás často vaginální mykózy?

Ve sledovaném období 12 měsíců po zahájení léčby Wobenzymem zůstalo 39 pacientek (63% ze všech) zcela bez mykóz. 17 pacientek (27,4%) mělo mykózu pouze jednou, 4 ženy (6,4%) dvakrát a 2 ženy (3,2%) třikrát.


U všech sledovaných pacientek došlo v roce po zahájení podpůrné léčby Wobenzymem ke zlepšení – tj. snížení počtu opakovaných mykóz.


Více informací získáte na: www.wobenzym.cz


Wobenzym je tradičním lékem z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Pečlivě pročtěte příbalovou informaci. Při těhotenství a v průběhu kojení vždy konzultujte užívání Wobenzymu s lékařem.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vyzkoušela jsem a vrazila jsem do toho zbytečně 4000,- , kničemu, nepomohlSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Veľmi dobrý článok ešte som to nemala a dúfam že ani nebudem kamoška to mala a celá sa vysypala veľmi ju to svrbelo a tiež vravela že ten Wobenzyn jej pomohol .SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
kvasinky-bubák, noční můra a tak podobně...úporná záležitost.stačí zastresovat, zahřešit v jídle, vykoupat se ve veřejném bazénu a je to tu.bojovala jsem s tím předlouho, až jsem si na netu našla radu, že vydatně pomáhá panenský kokosový olej a nyní na něj nedám dopustit.né že by léčil rovnou, ale doslovně cituji "Kyselina laurová má nejsilnější antivirální efekt, k. kaprylová je vysoce účinná proti kvasinkám. MCT mají specifickou schopnost narušit membrány virů, bakterií, kvasinek a plísní. Ty jsou pak snadno zneškodněny bílými krvinkami. O této vlastnosti kokosového oleje a jeho frakcí se přesvědčily tisíce pacientů s různými infekcemi, kandidou, herpes virem atd. V mnoha případech je vhodné aplikovat kokosový olej jako mast na postižená míst"
Je moc dobrý, voňavý a hlavně! pomáháSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles