Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zase to pálivé trápení

2. 10. 2012 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Podzim má se svou barevnou přírodou něco do sebe, ale co se dá dělat, přináší i chladné počasí. Jak lezou teploty dolů, začneme kýchat, smrkat a objeví se nejen chřipky, ale také obávané záněty močových cest.

„Když jsem měla zánět močového měsíce poprvé, nejdřív jsem vůbec netušila, o co jde. Bolest břicha jsem přičítala blížící se menstruaci, ale když se přidalo pálení při močení, už mi bylo jasné, že je zle. Urologický čaj mě nezachránil, tak jsem se musela vydat k lékaři a skončila jsem v posteli s antibiotiky“, říká paní Hana.

Hledá se viník

Tento příběh zná v nejrůznějších podobách mnoho žen. Odborníci dokonce uvádějí, že alespoň jednou za život postihne zánět močových cest (cystitida) každou druhou z nás. Kdo nebo co je na vině? Příčin může být víc, nemyslete si, že za to může jen zapomenutá spodní košilka nebo tenké ponožky. Prochladnutí může zánět urychlit, ale infekci jako takovou způsobují bakterie Escheria Coli. Ty žijí běžně v našich střevech, kde jsou dokonce zdraví prospěšné, ale když se dostanou do močového ústrojí, je zle. Na vině může být špatná hygiena, pohlavní styk či nošení syntetického prádla apod.


Urinal AkutPrvní pomoc

Příběh paní Hany pokračuje. „Podruhé už mě infekce tak nezaskočila. Už jsem totiž alespoň věděla, o co jde. Hned, jak se objevilo pálení a řezání při močení, nasadila jsem brusinkové preparáty a klidový režim, omezila jsem kávu a kořeněná jídla a zvýšila současně pitný režim. Už jsem věděla, že se musí začít jednat co nejrychleji, aby se infekce „nerozjela“ a já zase neskončila s antibiotiky. V lékárně mi doporučili Urinal Akut a povedlo se. Do dvou dnů začaly obtíže slábnout, až vymizely úplně“.


Urinal Akut od WalmarkuBrusinky v nejúčinnější podobě

Pokud pocítíte nepříjemné pocity a pálení při močení, tlak v podbřišku či bederní části zad, na nic nečekejte a užijte co možná nejdříve některé z doplňků stravy z brusinek velkoplodých s obsahem aktivní látky 36 mg PAC, vědecky ověřených látek, které pomáhají eliminovat patogenní bakterie z močového ústrojí. Dopřejte si třeba ověřené doplňky stravy značky Urinal. Produkty řady Urinal se staly již počtvrté za sebou vítězem ankety „Lékárnici doporučují“ prováděné mezi lékárníky v kategorii „Záněty močových cest“.

Více informací hledejte na www.uroinfekce.cz

Urinal



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Brusinky bych potrebovala pro namocneho zetaka.ma tezkou nemoc a ma potize a ja verim ,ze by mu brusinky pomhly.
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem chytila 1 stříbrňák a hroznou křeč a mrtvení pravé ruky- takže super
Obrázek uživatelky
profil
Myslím že jsem za ty dvě hodiny mohla udělat daleko víc práce jak sedět u noťasu a chytat nechytatelné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zatím 3 stříbrňáky.
Obrázek uživatelky
profil
no tak hlavně abych tu nechytla tu infekci.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles