Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Akupunktura

12. 04. 2016 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Akupunktura je metoda tradiční čínské medicíny stará tisíce let, využívána byla již v době kamenné. Její princip zůstává navzdory času stále stejný - zabodávání miniaturních jehliček do akupunkturních bodů, které Vás zbaví potíží, a to poměrně rychle a snadno.

Záleží samozřejmě na charakteru Vašich problémů. Nemocní ji čím dál častěji vyhledávají jako alternativu k současné západní medicíně, která řeší obvykle jen příznaky a nikoli vnitřní nerovnováhu těla. Akupunktura totiž upravuje právě harmonii funkce mysli, orgánů i tkání. Její včasná aplikace dokáže pomoci s celou řadu obtíží, aniž by bylo Vaše tělo zatěžováno nežádoucími účinky chemických léčiv.

Centrum MedicínySvé nezastupitelné místo a skvělé výsledky má při léčbě pohybového aparátu Pomůže s akutními i chronickými bolestmi páteře, kde je často účinnější než „klasické“ způsoby léčby. Citelnou úlevu mnohdy ucítíte už po prvním sezení. Počet náštěv ale závisí na charakteru zdravotních potíží, ty dlouhodobější si žádají 6-7 týdnů, ty vysloveně chronické pak 8-10 týdnů.

Akupunktura se nepomáhá jen při problémech s páteří a kloubů, ale poradí i s alergií, astmatem, nespavostí, migrénami, zklidní psychiku. Účinná je také kosmetická akupunktura přirozené omlazení pleti, která viditelně zlepšuje stav pleti. Toto speciální odvětví akupunktury je velice šetrnou, ale přesto velmi účinnou alternativou k západní kosmetické chirurgii, umí odstranit nebo výrazně zmírnit příznaky stárnutí kůže. Výsledky jsou patrné již při první návštěvě, ale ideální léčebná kúra trvá 5 – 10 týdnů.
Jejím bonusem je navíc uvolnění a relaxace Vaší mysli. Akupunktura totiž téměř nebolí, jehličky jsou velice tenké, ucítíte maximálně drobné píchnutí. Váš podvědomě zafixovaný strach z jehel tak můžete klidně hodit za hlavu. A pokud Vám vadí se na zapichující se jehlu jen dívat, jednoduše zavřete oči.

Jestli se chcete cítit lépe a zlepšit svou kvalitu života, nechat si ulevit od bolesti a trápení, pak byste rozhodně měli akupunkturu vyzkoušet. Ani kvůli tomu nemusíte jezdit na východ. Účinky akupunktury si můžete vyzkoušet i v Praze. Tak, navraťte Vašemu tělu vnitřní rovnováhu!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !