Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čištění mezizubních prostor by mělo patřit k pravidelným úkonům

30. 07. 2013 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Základem kvalitní ústní hygieny je správné čištění zubů. Tomu bychom se měli věnovat alespoň dvakrát denně po dobu dvou minut, a to ráno po snídani a večer před tím, než jdeme spát. Zuby si čistíme hlavně proto, abychom odstranili zubní plak. Ten má podobu měkkého nánosu a je tvořen některými bakteriemi ústní dutiny.

Pevně lpí na zubu, nejvíce se hromadí u okraje dásní, ale mechanicky je možné jej odstranit. V plaku přítomné bakterie přeměňují cukry v potravě na organické kyseliny, které  postupně narušují a rozpouštějí zubní sklovinu, což vede k vytvoření ideálních podmínek pro vznik zubního kazu. Dalším problémem, který způsobují, je zánět dásní. Ten pokud není správně léčen, se postupně rozvíjí, což ve finále může vést až ke vzniku parodontózy. Při ní dochází k úbytku kosti kotvící zuby a v konečném důsledku až ke ztrátě zubů.

mezizubní kartáček Philips SoniCareŘíkáte si, že v tom není žádný problém, že si zuby pravidelně čistíte a plaku se tím zbavujete? A co mezizubní prostory? Zatímco plak a bakterie se do těchto míst dostanou bez problémů, pro nás, pokud jej chceme odstranit, to již tak jednoduché není. Běžný kartáček nestačí a tak je nutné sáhnout po dalších pomocnících.

Vybrat si můžete buď zubní nit nebo mezizubní kartáček. Práce se zubní nití má svá úskalí a nějakou dobu trvá, než se s ní naučíte správně pracovat. Navíc pro svou tenkost má mezi zadními zuby velmi malou účinnost. Mezizubní kartáčky jsou k dispozici v několika velikostech a je velmi pravděpodobné, že na dokonalé vyčištění celých úst budete potřebovat i více variant.

Nebo můžete zvolit velmi jednoduché řešení v podobě Philips Sonicare Airfloss (HX8111). Ten šetrně a efektivně čistí mezizubní prostory a odstraňuje tak bakterie, které se v těchto místech usazují. Airfloss je mimořádně rychlý, vyčistí mezizubní prostory v ústech během jedné minuty, přičemž technologie Microburst využívá kombinaci krátkých dávek stlačeného vzduchu a mikrokapek vody. Díky tomu Airfloss vyčistí prostory i  hluboko mezi zuby. Je klinicky prokázáno, že tak zlepšuje zdraví ústní dutiny.


Záruka vrácení penězZáruka vrácení peněz 28 dnů

Pokud si jeho nákupem nejste úplně jisti, tak není důvod váhat, protože nyní máte jedinečnou šanci si Airfloss bezplatně vyzkoušet. Společnost Philips pro všechny své zákazníky připravila akci s názvem „Záruka vrácení peněz 28 dnů“, která probíhá po celé České republice. Pokud si tedy zakoupíte kartáček Philips Sonicare a on nesplní vaše očekávání, můžete jej bez obav vrátit zpět. Více informací naleznete na oficiálním e-shopu www.shop.sonicare.philips.cz/ nebo na prodejnách Profimed.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čištění mezizubních prostor by mělo patřit k pravidelným úkonům:

Čištění mezizubních prostor by mělo patřit k pravidelným úkonům
Čištění mezizubních prostor by mělo patřit k pravidelným úkonům
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sohlasím je to podvod bohužel jak jinekSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jo, to sice dělám, ale celkem zbytečně. Ať si kliknu, kolikrát chci, symbol se mi objeví jen při prvním vstupu na článek. Když záložku zavřu a po 5 minutách či déle zase otevřu, je to také to stejné. Nejde mi o výhru, (je to hra), ale připadá mi to podivné.
Obrázek uživatelky
profil
musíš klikat na ten nadpis...........

držím palce při dalším sběru

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Opět mám stejný názor jako Boros,už mě to přestává i bavit....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já to prostě nechápu- ať zobrazím článek kolikrát chci, vždy se mi objeví jediný symbol. Jak může ěnkdo sbírat co 3 minuty další? to je nějaké podovné
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles