Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žehličky už nemusí našim vlasům ubližovat!

31. 10. 2011 | Péče o vlasy

Máte krásné vlnité vlasy a toužíte po změně, nejsnadnějším řešením je pro Vás jistě žehlička – dnes již běžně dostupné zboží za dobrý peníz. Na jednu stranu chcete svůj „look“ změnit, na tu druhou si uvědomíte možné rizika, které s sebou žehlení vlasů přináší.


Neustále to kolem sebe slýcháte, zničené konečky, lámavé vlasy, bez lesku, vitality atd... Pozor, těmto fámám nastal rázný konec! Jak svůj vzhled vylepšit, vlasy správně vyžehlit a ještě je nezničit?


Žehlení vlasů


zehleni-vlasuNa trhu existuje nepřeberné množství různých žehliček na vlasy. Také existuje spousta druhů povrchů destiček, kterými žehličky disponují. Keramické povrchy slouží k tomu aby se naše vlasy tzv. „nekrepatily“,  ionizační plošky pomáhají udržet vlhkost ve vlasech, turmalín chrání poškozené vlasy, teflon zabraňuje jejich přilnutí k žehlícímu povrchu a díky keramickým destičkám lze vlasy vyžehlit jedním tahem. Ideální variantou je žehlička, která tyto funkce kombinuje.


Neničme si vlasy!


Pokud se bez žehličky neobejdeme a vlasy si žehlíme často, je potřeba dbát následujících rad. I když existují žehličky, kterými lze vlasy žehlit i po umytí, z osobních zkušeností to příliš neodporučuji. Proto bychom měli své vlasy nechat pořádně proschnout a následně žehlit.


Také nesmíme zapomenout na vhodné stylingové přípravky, které jsou nutné pro krásu a zdraví naší hřívy. Vhodné jsou přípravky k ochraně před teplem, konkrétní druh přípravku vhodný právě pro Vaše vlasy Vám doporučí Váš kadeřník.


Dnešní žehličky jsou již natolik dokonalé, že není nutno vlasy žehlit každý den. Technický pokrok jde neustále kupředu, proto můžeme říct, že žehlení vlasů jim nemusí vždy jen zákonitě ubližovat. A kdo ví, co by daly ostatní ženy za Vaše krásné vlnité vlasy...


Osobně si žehlím vlasy více než 5 let a stále se pyšním docela slušnou hřívou:) 



NÁŠ TIP:

Turmalínová žehlička na vlasy Colorino 999,- Kč

žehlička na vlasyCOLORINO s ionizací, keramicko - turmalínové destičky, EXTRA LONG  žehlící destičky pro dlouhé vlasy (bez přehřátí), rychlé zahřátí na profesionální teplotu 220°C, různá nastavení teploty, teplovzdorné pouzdro.

žehlička na vlasyKolekce žehliček Colorino na vlasy nejen dobře vypadá, ale hlavně šetrně a efektivně žehlí. Vlasy vám s nimi díky ionizaci nebudou už jiskřit statickou elektřinou a budou mít přesně ten tvar, po kterém jste vždycky toužily. A zítra zase jiný, když budete chtít. Proč byste se měly nechat omezovat. No ne?

Parametry žehličky na vlasy:

  • keramicko-turmalínové destičky
  • extra dlouhé žehlící destičky pro dlouhé vlasy (bez přehřátí)
  • rychlé zahřátí na profesionální teplotu 220°C
  • různá nastavení teploty
  • teplovzdorné pouzdro

Obchody, kde je možné žehličku na vlasy zakoupit:
Datart, Okay, Makro, Tesco, Mall cz, Kasa cz, Globus a další


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to twda naozaj, starostlivosť je na vlasoch vidieť
Obrázek uživatelky
profil
ničí odbarvené vlasy a jak, vidím to u sousedky.
Obrázek uživatelky
profil
Používám několik let, bez toho by ani nemohla vylézt z barák Smajlík. Ale zainvestovala jsem a koupila dražší a ta ty vlasy tolik neničí + používám tekuté krystaly Smajlík.
Obrázek uživatelky
profil
nepoužívám,mám na to moc dlouhé vlasy
Obrázek uživatelky
profil
naštěsí nepotřebuji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles