Po pár týdnech se Zdeněk se štábem do restaurace FlammBeef v Ostrově nad Ohří vrátil. Jak se mu provozovna bude líbit, co si z jeho tipů tým zapamatoval? Zdeněk glosuje: „Posledně, když jsem odjížděl, neměl jsem dobrej pocit, zdálo se mi, že je to každému tak trochu jedno. Tak to zkontrolujeme.“
Na tabuli jsou dva burgery, Pepina se po příchodu šéfa vyděsí. I proto, že je na provozovně sama. Vysvětlí důvody. Co si Zdeněk dá? A je něco v nabídce? Pepina nabízí, že mu donese, co mají. „To jsem snad ani nečekal, že mi nabídnete, co tu nemáte, to je totální rozvrat, nebo co se děje?“

Poté, co ochutná aspoň hamburger a nepovedený flammkuchen, komentuje: „Maso upečené k smrti, houska suchá, flammkuchen není k nasrání, to je už úplná komedie. Tři jídla ze čtyř jsou nepoživatelná. Pepina je ale statečná, že mě neposlala někam.“
Při odjezdu si Zdeněk povzdychne. „Tohleto nemám rád. Když se pro hospodu udělá maximum, a pak se na to někdo vyprdne. Tady je opuštěný gastronomický ostrov. Úplně vyhaslej. Třeba to ale dopadne někdy jindy. Já to totiž nevzdám nikdy.“
Jak na natáčení vzpomíná Orlík Uzdil? „Myslím, že se nám daří normálně, jen Pepina s námi už nepracuje. Jsme jen my dva. Ale i tak to jde. Hosty máme.“
„Pořadem jsme si prošli, samozřejmě jsme si něco vzali, Zdeňkovi za jeho tipy děkujeme, ale jestli to nějak zásadně ovlivnilo naši budoucnost, to si nejsem tak jistý. Navíc si nemyslím, že by mělo smysl hlásit se do pořadu, byť za jiných okolností, znovu. Ale znovu chci zdůraznit, že celá spolupráce se Zdeňkem a týmem byla skvělá.“
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová