Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blíženci - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Blíženci (21.5. - 22.6.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?
 


Blíženci - roční horoskop na rok 2022


Láska a vztahy

V lásce sice lze očekávat určitá zakolísání, ale i tak se můžete těšit na rok, ve kterém se budete cítit poměrně spokojení. Pokud se vám zdá, že už to mezi vámi a partnerem nejiskří jako dříve, nepolevujte a pracujte na vztahu. Snažte se udělat si co nejvíce času pro partnera a svojí rodinu. Začnete si všímat každodenních příjemných okamžiků, které jste dosud nedokázali docenit. Přestanete hledat vzrušení a zábavu venku, ale naopak si začněte užívat hezké dny s rodinou. Na nezadané Blížence se usměje štěstí v podobě perspektivní známosti, největší naději přinášejí prázdninové měsíce.

Práce a kariéra

Na nedostatek práce si v roce 2022 určitě nebudete stěžovat. Toužíte po dobrém postavení, ale zapojíte-li osobní šarm, notnou dávku píle a soustavné práce, vysněnou pozici získáte. Jestliže plánujete v pracovní oblasti větší změny, počkejte si na jarní měsíce. Čekají vás zajímavá setkání s lidmi, kteří vás budou inspirovat, podpoří vás ve vaší práci. Nedělejte důležitá rozhodnutí pod vlivem emocí, zbrklá řešení nemají šanci na úspěch a snažte se být nad věcí. V roce 2022 je vysoká pravděpodobnost, že se osamostatníte a začnete podnikat.

Finance

Je vysoce pravděpodobné, že vám do cesty vstoupí lidé, kteří by se rádi přiživili na vaší práci a úspěchu. Nezapomeňte, že podvodníci jsou pořádně vychytralí a nenechte se vehnat do zdánlivě výhodné investice. Buďte pečliví na smlouvy, podpisy a ve finančních záležitostech se snažte o maximální přesnost a čestnost. Projděte si všechny účty a faktury a případné resty dejte urychleně do pořádku. V jarních měsících se vylepší vaše finanční situace, získáte nové zdroje příjmu. Na větší vydání se připravte v závěru roku, nejen kvůli vánočním svátkům, ale i potřebě strávit volné dny někde na horách nebo v teplejších krajích.

Zdraví

Jste plní energie, přesto vám celý tento rok bude předkládat účty za prohřešky, kterých jste se dopustili v dřívějších letech. Počátkem roku nepřehánějte svoje pracovní aktivity, ale dopřejte si více odpočinku. Nezanedbávejte preventivní prohlídky, dokud je možné ještě leccos zachránit. Pozor také na rozčilování kvůli maličkostem, které vám ubírá energii a působí negativně na vaše zdraví. Pamatujte, že optimisticky naladěným lidem se nemoci vyhýbají.

Hvězdy vám radí!

Milí Blíženci, naučte se více naslouchat druhým, přestaňte jen radit a poučovat. Snažte se být vnímavější a buďte ochotni přistoupit na kompromis. Určitě časem poznáte, že máte více společného, než jste si možná mysleli.



Blíženci - horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby




Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles