Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panna - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Panna (23. 8. - 22. 9.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?
 


Panna - roční horoskop na rok 2022


Láska a vztahy

Snažte se kontrolovat svoje emoce a udělejte si jasno v tom, co pro vás partner znamená, co na něm obdivujete, ale uvědomte si, že ho nikdy nepředěláte k obrazu svému. Stavte na tom, co vás spojuje, nikoli na tom, co vás rozděluje a začněte se změnami sami u sebe. Nejlepší čas pro lásku nastane v jarních měsících, naopak na podzim budete náchylní k negativním myšlenkám a pocitům, což by mohlo váš vztahy zkomplikovat. Po celý rok 2022 bude zkoušena i vaše trpělivost, nedořešené problémy s příbuznými mohou přerůst ve vážný konflikt. 

Práce a kariéra

I přes svou pracovitost a neustálou snahu se na jaře můžete v práci dostat do nepříjemné situace, kdy budete mít práce nad hlavu a budete pod tlakem. Pokud se dostanete do rozepře, bude důležité zachovat klidnou hlavu a nenechat se vyprovokovat. V zápalu „boje“ můžete říct slova, kterých byste později litovali. Šťastné období zažijete v období června a července, kdy vám práce a vaše profesní závazky i úkoly půjdou lehce a samy. Konec roku vám přinese zajímavou šanci. Vsaďte na svou odvahu a optimismus, můžete očekávat ocenění vašich schopností a lepší pracovní nabídku.

Finance

Cílem vašeho života je finanční dostatek, a proto hodně pracujete a neustále hledáte způsoby, jak zvýšit své příjmy. Nejste marnotratní, ale i tento rok přinese některé nečekané výdaje. Planety nabádají k obezřetnosti, do cesty vám mohou vstoupit lidé, kteří by se rádi přiživili na vaší práci a úspěchu. Budete muset řešit, zda to, co vlastníte, máte dobře právně ošetřeno, proveďte kontrolu vlastnických smluv a všechny poplatky a daně v termínu uhraďte.

Zdraví

Energie vám tento rok určitě chybět nebude, ale je důležité nerozčilovat se kvůli maličkostem a pravidelně odpočívat. Vyhýbejte se stresovým situacím a nezanedbávejte preventivní zdravotní prohlídky. Abyste si zachovali dobré zdraví, je pro vás nezbytné vyhnout se jakékoli nestřídmosti a extrémům. Začátek roku přeje zbavování se škodlivých návyků a změně stravovacích zvyklostí. Řešte to zodpovědněji než jindy, jde o vaše zdraví. Koncem roku může hrozit zranění při sportu či řízení auta, buďte ostražití a zbytečně neriskujte.

Hvězdy vám radí!

Milé Panny, vaše věčná snaha o dokonalost vás přivádí k tomu, že věnujete přílišnou pozornost detailům na úkor celku. Měli byste si svůj život co nejvíce zjednodušit. Pokuste se najít tu správnou míru, čím méně detailů vás bude zatěžovat, tím více síly budete mít pro zvládnutí vyšších cílů.


Panna - horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles