Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rak - roční horoskop na rok 2022

26. 12. 2021 | Horoskopy

Rak (23.6. - 22.7.)


S příchodem nového roku vzrůstají naše naděje a šance začít novou kapitolu svého života. Všichni si klademe stejnou otázku, zda nás konečně čekají lepší časy. Přinese nám rok 2022 konečně klid? Jak na tom budeme s prací? Bude se nám dařit v lásce a partnerských vztazích? Změní se naše finanční situace k lepšímu?
 


Rak - roční horoskop na rok 2022



Láska a vztahy

Začátkem roku se ujistíte, že partner je pro vás vekou podporou a pocítíte pozitivní posun ve vašem vztahu. Čeká vás nádherné jaro a léto plné lásky. Pozor však na konflikty na podzim, protože to, co bylo krásné, můžete rychle pokazit neuvážeností a špatně zvolenými slovy. Berte svého partnera takového jaký je a ne jakého byste chtěli mít. Pokud jste nezadaní, přestaňte jen snít, zažeňte ostych a plachost a vydejte se do společnosti. Optimální dobou pro nový vztah jsou jarní měsíce, neboť vyzařujete jistý druh magnetismu, jemuž je téměř nemožné odolat. Nebojte se lásky a mějte srdce otevřené!


Práce a kariéra

Horoskop na rok 2022 vám přinese činorodost a aktivitu. Začátkem roku budete mít práce nad hlavu, ale nenechte se rozhodit kolegy a důvěřujte svému rozumu a intuici, a to i v případě, že budou proti vám. Pokud sami podnikáte, můžete získat pro svoji firmu zajímavou smlouvu či kontrakt. Pocítíte spokojenost s tím, co děláte, i s tím, jak to děláte. Chcete-li změnit práci, měli byste počkat na druhou polovinu roku, kdy budou planety více nakloněny změnám.

Finance

Dávejte si pozor na peníze i svoje osobní věci, nepozornost a roztržitost vám může přivodit ztráty. Obezřetní buďte zejména v závěrečných měsících roku. Více šetřete, než utrácejte, nekupujte nic na dluh, buďte opatrní při nabídkách investic do různých fondů, které slibují vysoké výdělky. Když už budete chtít investovat, požádejte o pomoc finančního odborníka. Pokud hodláte jet na dovolenou, zvolte si měsíc srpen a vyberte si jen solidní cestovní kancelář, abyste se vyhnuli obtížím.

Zdraví

Důležitým faktorem pro zachování pevného zdraví je psychická rovnováha. Žádné jiné znamení nemá takovou schopnost nechat na sebe působit negativní myšlenky jako právě vy, Raci. Vyhýbejte se pokud možno situacím a toxickým lidem, kteří jsou „zárukou“ stresu a zátěžových situací. V důsledku přepětí můžete mít problémy se žaludkem a zažíváním. Zdravotní problémy v podobě nachlazení nebo kašle můžete zažít v podzimních sychravých dnech.

Hvězdy vám radí!

Milí Raci, jste obdařeni bohatým vnitřním životem a vždy budete citlivější než lidé jiných znamení. Potřebujete ale jistou „tvrdost“, aby se vám dařilo lépe. Neodkládejte nepříjemné věci a řešení problémů na někdy, ale postavte se k nim čelem. Jednejte přímočaře, upřímně a otevřeně! A začněte konečně také myslet sami na sebe!


Rak- horoskop na rok 2022

Roční horoskop na rok 2022:

Roční horoskop na rok 2022 - Beran

Roční horoskop na rok 2022 - Býk

Roční horoskop na rok 2022 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2022 - Rak

Roční horoskop na rok 2022 - Lev

Roční horoskop na rok 2022 - Panna

Roční horoskop na rok 2022 - Váhy

Roční horoskop na rok 2022 - Štír

Roční horoskop na rok 2022 - Střelec

Roční horoskop na rok 2022 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2022 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2022 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíksuperSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles