Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.05. 2024
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladký psí život pro kočku

11. 06. 2009 | Zvířátka
I pejskové a kočičky se musí v naší domácnosti cítit dobře. Jsou přece jejími právoplatnými členy. Proto bychom na ně neměli při vybavování bytu zapomínat. Utvořte jim pohodlný pelíšek na ležení a příjemný koutek na stravování. A na čem mají ležet? Z čeho mají jíst? Objevili jsme pro vás doplňky se zajímavými designy pro vaše zvířecí miláčky. Inspirujte se a udělejte jim i sobě radost.

Každá domácnost, ve které se nějaký ten domácí mazlíček vyskytuje, se mu chtě nechtě musí přizpůsobit. Zvířata by měla cítit ve vašem domě pohodlí a bezpečí. Je jen otázkou času, kdy se stanou plnohodnotnými členy vaší rodiny a vy si bez nich nedovedete svůj život představit. Přizpůsobte jim tedy vybavení bytu tak, aby vyhovovalo jim i vám.

Zvířata v našich domácnostech jsou občas jako malé děti. Odstraňte proto z nižších poliček cenné předměty, u nichž hrozí, že by se mohly rozbít a zničit. Promyslete si délku závěsů a záclon. Kočky se rády baví tím, že na ně skákají a šplhají po nich.

Jak jim usteleme, tak si lehnou

Sladký psí život pro kočkuV dnešní době jsou k dostání různé druhy podložek a pelíšků, a to jak speciálně pro kočky, tak i pro psi. Abyste zvolili správně, dejte pozor na rozměry. Dalmatin se například těžko uvelebí v pelíšku pudla. U koček je výběr jednodušší, jejich velikost se zásadně neliší. Nemáte-li ovšem doma tygra nebo pumu. Pokud si chcete s výběrem ulehčit práci, zajeďte do obchodního domu IKEA, kde mají oddělení pro domácí mazlíčky a seženete tam všechno možné od pelíšků, přes hračky, věšáčky na vodítka až po misky. Výhodou není jen to, že nakoupíte vše pod jednou střechou, ale i to, že všechny tyto výrobky mají pěkný design, jsou jednoduché a vkusné. Zapadnou vhodně do vašeho bytu a nenaruší jeho ráz.

Chcete-li ale poskytnout svým miláčkům něco jedinečného, zaměřte se na nákupy ve specializovaných obchodech a zverimexech. Tam seženete speciální pelíšky z nylonu, ale i dalších na dotek příjemných materiálů, které nejsou náročné na údržbu. Omyvatelný a navíc antialergení povrch je velmi odolný. Nevsakuje vodu, odpuzuje špínu a nepohlcuje zápach. Díky tomu zajistí, že bude vaše zvířátko hajat jako v bavlnce a u vás bude vždy čisto. Náplň pelíšků se liší. Často ji tvoří malé polystyrenové kuličky, které dobře drží tvar a přizpůsobí se poloze ležícího. Pelíšků je na trhu velká řada, takže se nemusíte obávat, že byste nesehnali takový, jaký by se vám líbil. Většinou si můžete zvolit i barevnou kombinaci. Především by vám mělo ale jít o pohodlí.

Bez jídla to prostě nejde

Jídlo je důležitou součástí každého dne nejen nás, ale i našich zvířátek. Proto je nezapomínejte pravidelně krmit a dávat jim vodu. Aby jim lépe chutnalo, kupte jim hezké misky. Takové vyrábí například firma Koziol. Jsou roztomilé, Sladký psí život pro kočkubarevné, plastové a dobře podle nich poznáte, která je vaší kočičky a která vašeho pejska, protože jsou označeny. A ne jen tak ledabyle. Nápisy už nejsou v módě. Tyto misky jsou označeny malými figurkami pejska nebo kočičky. Rozlišeny jsou také svou velikostí – kočičí má v průměru 16 a psí 21 centimetrů.

Toto je jen malá část toho, co můžete pořídit vašim zvířecím miláčkům a jak jim můžete poskytnout příjemné domácí zázemí. Vyrazte na nákupy a oživte svou domácnost! Určitě to za to stojí. Neoceníte to jen vy! Odměnou vám budou rozzářené oči vašeho pejska nebo kočičky.

Zdroj: Spotřebiče.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ked natrafí na dobrú rodinku
Obrázek uživatelky
profil
Ale pěkný článek a obrázekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás je to jinak.jak peskovi ustelu jeho pelíšek,tak se na to vyprdne a lehne si stejně do naší posteleSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles