Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nahá jsi krásná - Přišla o jezdeckou kariéru i o ledvinu

26. 05. 2009 | Televizní tipy
Marta je mladé děvče s přirozeným půvabem. Její život byl a je nerozlučně spojen s koňmi, a to v dobrém i zlém. Dětství v přírodě a v sedle by jí mohl kdekdo závidět. Od šesti let vyrůstala na rodinné farmě ještě se sedmi sourozenci. Byla benjamínkem, favorizovaným dítětem, protože to vypadalo, že bude slavit úspěchy jako jezdkyně. Jenomže pak přišel pád, úraz a dlouhá hospitalizace a následné pochyby, strach a přibírání na váze. Vysněná kariéra v jezdeckém sportu se nekonala. Nezhatily se jen sny předposlední účastnice pořadu Nahá jsi krásná, ale i jejího otce, který do ní vkládal velké naděje a takový zlom špatně nesl. Sledujte pořad Nahá jsi krásná v úterý 26. května ve 21.20 na Primě!

Když Marta spadla z koně, natrhla si ledvinu a musela být skoro dva měsíce v nemocnici. Na koni jezdí dodnes, ale začala se bát skákat přes překážky. Hospitalizace a rekonvalescence způsobily, že se sportovkyně začala Nahá jsi krásná - Přišla o jezdeckou kariéru i o ledvinuzakulacovat – a to je jeden z hlavních důvodů, proč se přihlásila do pořadu. Marta chtěla sportovat, aby zhubla, přišly ale další úrazy. Změněná vizáž a zklamání vzaly Martě kus sebevědomí, po pádu se v soudržné rodině hodně změnily vztahy. Tatínek nedokázal skrýt své zklamání a dceru to mrzelo a mrzí dodnes. Je to pro ni hodně citlivé místo.

Marta potřebuje především posílit sebevědomí, protože si nevěří. V současné době je oficiálně nezaměstnaná, i když vystudovala zemědělskou školu a je vyučená kadeřnice, myslí si ale, že jako kadeřnice za moc nestojí. Pracuje na rozlehlém rodinném statku v Dolní Rovni, který by ráda jednou převzala. Její partner do ní kvůli nadváze nerýpe, to spíš její rodina. Ráda by se cítila více žensky a dozvěděla se, jak se má oblékat, česat a líčit, aby vypadala svůdně jako vamp. U Marty nahradila adrenalin na koňském hřbetě motorka a amazonka Marta dnes ráda sviští po silnici a užívá si rychlé riskantní jízdy. Stejně jako do rychlé jízdy se po hlavě pustila i do snahy o vyřešení svého problému. Proto se přihlásila do pořadu Nahá jsi krásná a požádala Libora Šulu o pomoc.

Podaří se Liborovi přesvědčit Martu o její výjimečnosti? Sledujte pořad Nahá jsi krásná v úterý 26. května ve 21.20 na Primě!

Čtěte také:
Nahá jsi krásná - Copak už vymizeli všichni „dolňáci“? Určitě ne, ale Lucie si to myslí...
Nahá jsi krásná - Michaela: ,,Protože miluju své děti, nechci opakovat chyby rodičů."
Nahá jsi krásná: Svému tělu říká Karel
Nahá jsi krásná - Přítel ji opustil během těhotenství, protože ztloustla
Nahá jsi krásná - Má všechno, i přesto není spokojená
Iveta: ,,Nač velká prsa, která nikdo nikoho nenakojí?"
Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc...
Nahá si krásná: Adéla má fobii ze svého těla
Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni
Nahá jsi krásná - Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?
Nový pořad Nahá jsi krásná

Zdroj: Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !