Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj v těžké váze - Štítná žláza – to je prevít!

25. 05. 2009 | Televizní tipy
Kateřina Cajthamlová a Petr Havlíček opět vedou své týmy do Souboje v těžké váze. V boji s obezitou jsou nekompromisní, ale to je právě ta správná cesta. Kdo vyhraje tentokrát? Ženy, nebo muži? Kromě problémů s obezitou mají dva týmy tentokrát i dalšího společného jmenovatele – problém se štítnou žlázou. Sledujte pátý Souboj v těžké váze v pondělí 25. května ve 20.00 hodin na Primě!

Martina Kučerová (34) a Alena Klingerová (42) jsou kamarádky z parku, kam chodí se svými dětmi. Alena je razantní žena, která pro slovo nejde daleko. Nadváha jí dlouho nevadila, teď má ale kruté bolesti zad a kloubů. Bolesti tlumí prášky, a když nezabírají, přidá ještě alkohol – a to jsou zas kalorie a kruh se uzavírá. Jí pouze jednou denně, večer, ale většinu kalorií dodávají tuky. Tímto stylem života to dopracovala už i na 160 kg.

Stejně jako Alena je i Martina momentálně na mateřské dovolené, ale podle Martiny to s dovolenou nemá nic společného! Podruhé se vdávala na začátku roku 2007 – v té době vážila 68 kg, po operaci štítné žlázy velmi rychle přibrala 30 kg a také přestala kouřit. Následkem operace musí až do konce života brát hormony.

Ján Horák (28) a Marek Jašek (25) jsou parťáci. V práci i v boji se Souboj v těžké váze - Štítná žláza – to je prevít!podporují. Janko, stejně jako Martina z druhého týmu v Souboji, absolvoval operaci štítné žlázy a velmi rychle přibral za pár měsíců skoro 60 kg! To je dost i na jinak zdatného sportovce, před časem dokonce profesionálního volnostylaře. Teď ho bolí záda, klouby, zadýchává se už při běžné chůzi a trpí vysokým krevním tlakem. Navíc má špatné jaterní testy a vysoký cholesterol.

Oba týmy čeká nejen hubnutí, ale hlavně úplně nový přístup k životu. Naštěstí na to mají tři měsíce a k dispozici poradenství těch nejlepších odborníků. A navíc motivaci – matky by moc chtěly vyhrát, s penězi to není ani u jedné z nich právě růžové a dovolenou snů by ocenily! Ale chlapi jsou soutěživí, sportovní, motivovaní.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.......tot opravdu problem, kdyz neni pod duslednou kontrolou....
Obrázek uživatelky
profil
sleduji moc ráda a dnešní díl nebude vyjímkou. Mám problém se štítnou žlázou a vím, jak těžké je hubnoutSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles