Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 23: Opilci na kole, fetišista a mnohem víc

7. 06. 2021 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu. Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Zde malá ochutnávka:

Opilý závod

Na tísňovou linku volá žena. Oznamuje, že ve městě se prohánějí opilí cyklisté. Na místo vyjíždí policejní hlídka. U cyklostezky nalézá dva muže, Filipa Konráda a Dušana Brdečku, kteří tam mají rozložené stolky, na nich papíry a pod stolky chladicí boxy. Sedí a popíjejí. Na jednom ze stolků je vyrovnáno větší množství alkoholu. Ve chvíli, kdy policisté parkují vůz, přijíždí cyklista. Když vidí policejní hlídku, otáčí se a chce odjet. Jeden z policistů ale zasahuje a cyklistu dohoní. Je identifikován.

Policie v akci 23: Opilci na kole, fetišista a mnohem vícUkáže se, že pětačtyřicetiletý Patrik Drda je opilý. Nadýchal 2,5 promile. S policisty nekomunikuje, není toho schopen. Policista mu vysvětluje, že i to je přestupek a vypisuje pokutu. Druhý policista vyslýchá majitele reklamní společnosti Filipa Konráda a Dušana Brdečku, kteří sedí u stolků s alkoholem. Ti tvrdí, že tam jen sedí a popíjejí. „To není protizákonné!“ říká Konrád drze policistům. Policista požádá, zda si může prohlédnout papíry na stole. Z těch je mu jasné, oč jde. Na papírech je v tabulce napsaná výsledková listina. Podnapilá skupina nakonec přiznává, že jde o cyklistický závod. Jsou to kolegové z práce a závod má být teambuildingové cvičení. Policisté dávají vědět hlídkám, že po městě jezdí opilí „závodníci“ na kole a informují je o trase závodu. Závod je ukončen.

Zloděj spodního prádla

Na linku 158 volá anonymní oznamovatelka, která uvádí, že z chodby bytového domu, kde žije, se ozývají podivné zvuky. Má dojem, že se někdo dobývá do cizího bytu sekyrkou, protože to dělá strašlivý hluk. Navíc uvádí, že sousedka, která je majitelkou vykrádaného bytu, je nyní rozhodně v práci, čímž si je jistá. Na místo je tedy vyslána policejní hlídka, která má místo ohledat. Strážníci přijíždějí před bytový dům, rozhodnou se vejít dovnitř a prozkoumat, co se ve vchodu děje. Nevypadá to na žádnou podezřelou činnost, dokud nenarazí na jedny dveře, které jsou poničené sekyrkou, dokonce pootevřené. Hlídka v obavě, že je zloděj vybaven sekyrkou, vytahuje služební zbraně.

V ložnici zahlédnou muže, který se probírá ve spodním prádle. Hlídka na něho zvolá, aby si ihned dal ruce za hlavu, muž vypadá vyjeveně, na první pohled není duševně příčetný. Nechová se agresivně, spíš je vyděšený. Hlídce se v úvodu podaří zajistit sekyrku, kterou delikvent odhodil opodál. Zadržený Martin Růžička v jejich jednání neklade odpor. Policisté chtějí muže odvést do policejního vozu, on se s nimi přetahuje, aby si mohl rychle uzmout aspoň jedny spodní kalhotky jako suvenýr. Jiný odpor hlídce neklade. Do toho nečekaně přichází majitelka bytu. Policisté ji informují a poučí o dalším postupu v případu, načež odvádějí podezřelého, aby jej odvezli na oddělení psychiatrie.

Na televizní obrazovky se 7. 6. 2021 v 16.55 vrací další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !