Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 3. týden

18. 01. 2021 | Televizní tipy
Dva týdny dokumentární zábavy na Prima ZOOM. Poznání i zábavu, to je přesně to, co Prima ZOOM nabízí – navíc v nejširší tematické paletě od českých i světových tvůrců.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 3. týden:


19. 1. 22.00 – Šílené kočky

Dokument Šílené kočky přináší zábavný pohled na život rozmazlených mazlíčků, kteří dělají svým majitelům doma peklo. Kočky jsou roztomilé, často legrační, ale někdy… Někdy jsou naprosto šílené! Zábavná kočičí videa prokládají analýzy veterinářů a odborníků na výchovu koček, díky kterým si vychutnáte největší kočičí psychopaty v celé kráse. V domácnostech po celém světě žijí miliony koček. Ale někteří jejich majitelé se cítí, jako by seděli na gauči přímo vedle sériového vraha. 

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 3. týden20. 1. 22.00 – Planeta sopek

Celovečerní snímek Planeta sopek pokládá palčivou otázku: co by se stalo, kdyby během jediného dne vybuchly všechny sopky světa? V dnešní době soptí okolo čtyřiceti vulkánů a další spící obři se mohou kdykoli probudit k životu. Připojíme se k vědcům ze všech koutů světa, kteří využívají nejmodernější technologii ve snaze pochopit a předvídat vulkanickou činnost. Díky pozoruhodným záběrům zachycujícím sopečné výbuchy minulosti i současnosti, které doplňují digitální animace založené na nejnovějších zjištěních z posledních výzkumů, pronikneme rovnou do srdce vulkánů. Odhalte planetu sopek a získejte nový, dechberoucí pohled na pozoruhodné síly, které už několik milionů let utvářejí náš svět. 

21. 1. 22.00 – Zázračné lesy

Stromy pokrývají 4 miliardy hektarů povrchu naší planety. Zároveň vytvářejí jeden z nejakčnějších typů krajiny, který se v průběhu roku neustále mění. Lesy zasahují až daleko na sever, znají horká léta i chladné zimy a poskytují vítané útočiště mnoha různým zvířatům. Některá z nich vstoupí mezi stromy jedině během teplých letních měsíců, ale většina se drží v lese po celý rok. Jakkoli je zima tuhá, když sluneční paprsky dopadnou na první jarní výhonky a hustý les se probudí k životu, stojí to za to.

22. 1. 21.00 – Modravé hlubiny II (Cortézovo moře)

Jestli chcete vidět největší přírodní krásy naší planety, musíte se vydat hluboko pod hladinu oceánů. Jedině tam se nabízí pohled na vzkvétající podmořské zahrady plné živočichů jako z jiného světa. Ale i tyto skryté půvaby Země jsou v neustálém ohrožení. Během tří dekád se vody v okolí odlehlé vesnice Cabo Pulmo v Kalifornském zálivu několikrát drasticky změnily. Původní bohatý ekosystém nejdříve úplně zpustnul, ale později se znovu stal krystalicky čistým rájem plným potravy pro mohutné žraloky i elegantní rejnoky. Podívejte se, jak se místním rybářům podařilo vrátit čas, zachránit a znovu obnovit jeden z nejmajestátnějších korálových útesů na světě.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den
od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!



Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !