Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový pohled na svět díky laserové operaci očí

19. 03. 2024 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Sice je možné žít s brýlemi, ale život bez nich je mnohem pohodlnější. To potvrdí každý, kdo absolvoval laserovou operaci očí. Ráno se probouzíte a okamžitě vidíte všechny detaily. Nemusíte hledat brýle na nočním stolku nebo nasazovat čočky. Sportování je bezproblémové bez čoček a bez brýlí, které by sklouzávaly z potícího se nosu. Navíc už nepotřebujete brýle, které se mlží při přechodu z tepla do chladu. Už vás nebudou zatěžovat náklady na stále nové brýle, protože móda se mění a s ní i potřeba nových brýlí.

Laserová operace očí je dnes běžným řešením krátkozrakosti, dalekozrakosti a astigmatismu. Je vhodná pro většinu populace, a pokud nejste vhodným kandidátem, zjistíte to během první konzultace, čímž ušetříte čas.

Není žádný důvod se laserové operaci očí vyhýbat


Nový pohled na svět díky laserové operaci očíPokud vám ji lékař nedoporučí, nemáte na výběr. Většina lidí však laserovou operaci očí může  podstoupit.  Zákroky jsou rychlé, bezbolestné a poskytují dlouhodobé výsledky - některé kliniky poskytují doživotní záruku! Vašemu životu to přinese zcela novou dimenzi. A to všechno za pár dní nepohodlí. Technologie se posunuly, takže většina lidí, kteří podstoupí operaci femtosekundovým laserem, se může vrátit do práce již druhý den.

Jak probíhá samotný zákrok? Podívejme se na dva typy laserových operací očí.

Nejšetrnější metoda NeoSMILE PRO®


Tato inovativní metoda odstranění dioptrií laserem přinesla revoluci.

Před operací proběhne důkladné vyšetření, během kterého se stanoví přesný postup. Samotná operace trvá pouze asi 10 sekund u jednoho oka. Laser pracuje přesně, odstraní přebytečnou tkáň a chirurg následně upraví tvar rohovky. Celý proces je jednoduchý, účinný a šetrný k očím. Operace obou očí trvá zhruba 20 minut.

Přesná a bezbolestná metoda NeoLASIK HD®


Další často používanou metodou je NeoLASIK HD®. Před operací proběhne podrobné vyšetření, které určí další postup. Tato metoda zahrnuje vytvoření lamely na rohovce, kterou chirurg odklopí. Poté se pomocí laseru odpaří dioptrické vrstvy a lamela se vrátí zpět. Tento zákrok je rovněž bezpečný, bezbolestný a poskytuje stabilní výsledky.

Neváhejte udělat první krok


Chcete také zlepšit svůj život a zbavit se brýlí? Prvním krokem je objednat se na konzultaci. Klinika NeoVize nabízí obě metody a poskytuje profesionální péči. Objednat se můžete online přes webové stránky. Klinika má pobočky v Praze, Brně a Českém Těšíně. Ročně provede tisíce operací očí. Operace je rutinní a bezpečná, takže nemáte důvod k obavám, pokud se svěříte do odborných rukou.


V článku byly využity informace z webu oční kliniky Neovize.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !