Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sny se plní…

7. 06. 2010 | Vaše tipy

Občas se zapojuji do debat na netu na ženských stránkách. Dozvěděla jsem se takto spousty zajímavých informací o akcích pro ženy, zúčastňuji se také soutěží, her apod.

Zhruba před 2 týdny nám  jedna z redaktorek nabídla výklad snů. Zrovna ten den jsem měla zvláštní sen o dovolené se spolužačkami ze střední. Přes pláž tekl proud léčivé kalné vody. Najednou však začalo pršet a my se sbalily a šly se ukrýt.

Na můj sen jsem dostala odpověď v  tom smyslu, že začátek dovolené zkomplikují nečekané problémy a že bude něco jinak než by mělo.

Jinak, že by měla být dovolená v poho..

Dovolenou jsme si opravdu zamluvili, byl to Last minut a já v tom předdovolenkovém šrumci  zapomněla na věštění, sháněla jsem plavky, krémy atd.

Dovolenou jsme zaplatili přímo v pobočce agentury, která jí prodávala pro jinou cestovní kancelář.

Jelikož do zahájení dovolené zbýval jen týden, několikrát jsme telefonovali do agentury, zda je vše v pořádku. Dostali jsme nějaké materiály do e-mailu, byly sice rok staré, ale domnívali jsme se, že se propozice k pobytu nemění.

Odlet na dovolenou byl z Bratislavy a na letišti jsme byli jediní, kteří neměli připravené ani letenky ani wouchery do hotelu v Turecku. Všichni 3 jsme byli zralí na infarkt. Letištní asistentka se snažila zjistit, co se stalo, byla totiž sobota, a tak nešlo dohledat faktury, byla tam jen nějaká slečna na telefonu.

V té chvíli jsem si vzpomněla na výklad mého snu a řekla jsem si: “Tak je to tady,“ problémy jsou a to veliké a těžko z nich jen tak vyvázneme….

Asistentka byla  však velmi ochotná a vstřícná, počkala až se naplnilo letadlo, naštěstí pro nás zbyla místa a ona nás odvedla k odbavení. Telefonicky vyřídila také vše na hotelu v Turecku.

Pobyt byl opravdu pohádkový a naplnila se i druhá část výkladu, mimořádně byla s námi na dovolené i dcera, a tak opravdu bylo něco jinak než obvykle. Celý pobyt byl prozářen sluncem a pohodou, opravdu jsme si jí užili. Nebýt však profesionálního přístupu zaměstnankyně cestovní kanceláře, dopadlo by to asi špatně.

Ona nám také zajistila zpáteční letenky a byla na letišti, když jsme se vraceli. Mohli jsme jí tak sami poděkovat.

Na sny tedy začínám věřit. Dnes nad ránem se mi zdálo o našem psu, který stál na vysoké skále a já se bála s ním skočit. Už se jdu radit, co to znamená….


Bertice - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
opravdu velice zajímavé a moc hezké vyprávění!!SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles