8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená v Itálii

29. 12. 2011 | Vaše příběhy

Když se řekne pojem dovolená, každý si představí žádné starosti a klid. Kdyby se dalo celý život žít někde, kde se nám líbí, byla by to pro nás Itálie. Každý rok jezdíme do Itálie na týden a vždy máme spoustu zážitků a krásných vzpomínek.  Když zařizujeme dovolenou, už se nemůžeme dočkat, až nastane čas odjezdu.

Vždy se však dočkáme a na den odjezdu celý den balíme věci a kontrolujeme, zda máme všechno. Navečer naložíme  věci do auta, rozloučíme se s babičkou a jede se. Jelikož jezdíme autem, je i cesta součástí dovolené. Táta pro nás vymýšlí různé drobné úkoly, aby nám cestu zpestřil. Například letos jsme při průjezdu Alpami spočítali všechny tunely a zapsali jejich délku.

Bylo jich celkem 34 o celkové délce více než 50 kilometrů. Naše nadšené vyprávění o dovolené zaujalo naše velmi dobré známé a rozhodli se, že vyrazí s námi. Protože mají malého chlapečka, měli z delší cesty trochu obavy. Byly ale naprosto zbytečné. Cesta i pobyt proběhly naprosto v pohodě. Cesta nám zabrala okolo 9 hodin, ale také jsme si museli dávat přestávky. Malý Fandík byl při cestě jako lední medvídek, skoro celou cestu prospal. Ale jakmile nastala přestávka, byl jak včelka a celou dobu přestávky s námi skotačil. Po 9 hodinách cesty jsme konečně dojeli na místo a na 2 hodinky jsme usnuli. Když jsme se probudili, tak jsme se převlékli a šli na procházku po pláži. Odpoledne nám dali klíče od naší vily a začali jsme se pomalu zabydlovat. Každý den jsme měli nějakou aktivitu.

Například jsme byli lodí na Mušličkovém ostrově. Na zpáteční cestě nám posádka na lodi připravila občerstvení. Dali jsme si víno a hranolky. Po odpoledním odpočinku jsme se každý den vydali k moři. Voda byla vždy příjemně teplá. Na večer byl program naprosto jasný. HURÁ do města. Pizza, víno, zmrzlina, to je naše rodina. Všechno bylo super. Také jsme někdy zavítali do herny. Celý týden jsme měli dost aktivit. Celý týden pomalu utíkal a my si říkali, že je to super. Ovšem později začal nelítostně zrychlovat a nastal den odjezdu. ACH JO! Den před odjezdem jsme si začali balit věci a další den brzy ráno jsme nasedli do auta, odvezli klíče od vily a okolo 7. hodiny ráno vyjížděli domů. Odpoledne jsme již byli doma. Už se všichni moc těšíme, že si to napřesrok zopakujeme.


Autor:vojtěšinka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a přejí hezkou další dovčuSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles