Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Festival Okoř 2015 nabídne bohatý program

21. 08. 2015 | Kultura
Hudební narozeninová oslava je letos připravena na sobotní odpoledne a večer 22.8. 2015. Slavit se budou 15. narozeniny legendárního Festivalu Okoř. V programu jsou samí věrní hosté festivalu, kteří zde už několikrát vystoupili, a stejně jako jeho návštěvníci, se sem pravidelně rádi vrací.

Začátky festivalu Okoř sahají do roku 2000, kdy se konal první ročník. Tenkrát zde zahrála a zazpívala Lenka Filipová, která zde letos vystoupí společně s dcerou Lenny. Na druhém ročníku už hrála skupina MIG 21, i ta letos přijede také.

Festival Okoř 2015 nabídne bohatý programJak se jim tenkrát hrálo, vzpomínají členové MIG 21: „Tak to víme náhodou úplně přesně, bylo to v roce 2001, v srpnu. Tou dobou jsme měli hotové první album, takže zcela určitě zazněly všechny písně z prvního alba. Jiné jsme koneckonců neuměli zahrát. Máme romantickou povahu, moc rádi se sem vracíme.

Rezidua našich trampských duší se vždy zachvějí při pohledu na tu překrásnou zříceninu nad podiem. Připravený repertoár máme moc krásný. Oproti našemu prvnímu vystoupení na Okoři už nemusíme hrát všechny písně, které jsme vytvořili, takže vybíráme to nejlepší a to převážně z naší poslední desky jménem ALBUM, doplněné starými, dobrými, protřelými našimi hity.


Dále se na festivalu Okoř 2015 můžete těšit na Chinaski (po osmé), Tomáše Kluse (po šesté), MIG 21 (po osmé), Mira Žbirku (po třetí), Michala Hrůzu (po páté), Anetu Langerovou (po třetí), Vypsanou FiXu (po páté), Lenku Filipovou & Lenny (obě po druhé), nováčkem bude formace Space Junkie.

Samozřejmostí bude pestrá škála občerstvení a doprovodný program pro děti. Bude zavedena kyvadlová doprava z Kladna a z Prahy, využít lze i prázdninový vlak.

Pokud nechcete na narozeninovém hudebním večírku chybět, nezapomeňte si pořídit vstupenky co nejdříve. Několik posledních ročníků bylo dopředu vyprodáno a na místě se už žádné vstupenky neprodávaly. Kapacita areálu Festivalu Okoř je omezena z důvodů zachování maximálního komfortu pro všechny návštěvníky.

Festival Okoř 2015 proběhne v sobotu 22.8. 2015 a opět nabídne bohatý program.


Zdroj, foto: Festival Okoř

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !