Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hurá na pláž! Jakou kosmetiku vzít s sebou?

5. 08. 2015 | Krása
Je nepsaným pravidlem, že se stoupajícími teplotami v létě ubíráme na množství líčidel a snažíme se vypadat spíše přirozeně. Přesto si málokterá z nás dovede představit, že by se navzdory tropům a plánovanému odpoledni u vody vydala z domu úplně nenalíčená. Jak najít vhodný kompromis, abyste na slunci nepřipomínala roztékající se masku?

Během slunečných měsíců necháváme v oblasti dekorativní péče pracovat léto se všemi zázraky, které s naší krásou dovede. Písek na pláži se postará o perfektní peeling nohou, mořský vánek a slaná voda ve vlasech vytvoří jedinečný look s nedbalými vlnkami, slunce nám vdechne šťavnatou barvu do tváří a tělo opálí do bronzova. Přesto existují kosmetičtí pomocníci, kteří vám ať už na pláži u moře, či na dece u rybníka prokážou nedocenitelnou službu. Kteří to jsou?

Osvěžující sprej

Kdo by v parnu neocenil osvěžující spršku mířenou přímo na tvář a další nejvíce rozhicovaná místa? V běžných drogeriích nebo lékárnách seženete nejrůznější osvěžující spreje. Na výběr máte mezi obyčejnou vodou v rozprašovači s ochlazujícím účinkem, parfémovanými variantami, které vás zahalí do oblaku decentní vůně. Pokud máte citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí, pořiďte si termální vodu ve spreji. Obsažené minerály zklidní podrážděnou pleť, zmírní svědění a zajistí příjemnou vzpruhu.

kosmetika na plážPermanentní make-up?

Dlouhotrvající make-up není ve světě zkrášlování žádnou novinkou, přesto stále patří k diskutovanému fenoménu. Rozvažují o něm zvláště ženy od přírody světlovlasé s nevýrazným obočím, řasami nebo málo zabarvenými rty. Vytváří se pomocí drobných jehliček, které do kůže jednotlivými vpichy vpravují umělý pigment. Pokud se na tuto proceduru necítíte, a přesto byste chtěla předejít rozpitým očím nebo nevýrazné, protože nenalíčené tváři, jděte na to jinak.


Bezpečné opalování

O nutnosti používání ochranných opalovacích přípravků snad už nemusíme v dnešní době nikoho přesvědčovat. Škála nabízených produktů je už tak široká, že si vybere každý fototyp a druh pleti. Jste-li bledá a trpíte na spáleniny a pigmentové skvrnky, používejte i v našich podmínkách alespoň faktor SPF 20. Pokud bojujete s problematickou pletí, vybírejte opalovací kosmetiku s nemastným složením, označenou jako nekomedonní (neucpává póry). Na suchou kůži jsou na slunění zase vhodné oleje.

Sluneční ochrana i pro vlasy

Před škodlivým UV zářením je třeba střežit nejen tělo, ale i vlasy, které se ještě k tomu mají tendenci vlivem horka a sucha vysušovat, lámat a třepit. Dopřávejte jim proto v tomto období také intenzivně hydratační a vyživující kondicionéry a masky.

Zdroj, foto: RevitaLash


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sebou? určitě krém!! nejvíce mi sedí Sun Protect od swissu a už bych jiný ani nezkoušela. Je i voděodolný, takže do bazénu pro děti perfektní!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles