8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak tankují bankéři?

22. 08. 2009 | Finance
Jak tankují pohonné hmoty bankéři a jaké jsou rozdíly mezi muži a ženami. Tak přesně toto si vzal na mušku nedávný průzkum. Průzkum přinesl několik nečekaných výsledků. 

Největší shoda u respondentů se našla v otázce, co jim na tankování nejvíce vadí. Poměrně jasně zvítězily ceny pohonných hmot. Kupodivu ale čtvrtina dotázaných odpověděla, že na jim nevadí vůbec nic.

Největší překvapení přinesla otázka, co ještě kromě tankování přivádí řidiče na čerpací stanice. Není to ani občerstvení, nákup novin či slevové akce. Nejčastější odpověď zněla návštěva toalety.

Zajímavé rozdíly při tankovacích návycích panují mezi muži a ženami. Většina žen (více než 60 %) při návštěvě čerpací stanice bere výhradně plnou Jak tankují bankéři?nádrž, u mužů naopak celá čtvrtina tankuje jen za pár set korun. Ženy bankéřky předčily muže také v intenzitě návštěv čerpacích stanic – pouze 9 % uvedlo, že tankuje velmi zřídka (u mužů to byla téměř čtvrtina). Co se týče drobného servisu auta, ženy se mužům spolehlivě vyrovnají.

A na závěr ještě jedna kuriozita. Zatímco muži si podle průzkumu vybírají čerpací stanice podle dostupnosti, ženy jako nejdůležitější faktor překvapivě uváděly kvalitu pohonných hmot.

Zdroj: Poštovní spořitelna

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
podle ověřené kvality benzinu, dobré ceny a pak na Agipu, kde sbíráme bodíky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles