Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jenom ne zrzavou!

16. 02. 2011 | Vaše příběhy

Vdala jsem se, zakrátko přestěhovala do jiného města a jak už to tak bývá, jako žena jsem kromě nových lékařů musela shánět i novou kadeřnici. Každý pochopitelně doporučoval někoho jiného, takže první měsíce jsem si připadala jako pokusný králík.


Po několika návštěvách kadeřnictví metodou pokus–omyl jsem stále tu „svou“ kadeřnici neměla. Jedna byla milá, ale práce jí nešla zrovna od ruky, jiná měla dlouhé objednací termíny. Další si vůbec nelámala hlavu s tím, že zákaznici bere na řadu dvě hodiny po dohodnutém termínu - vždycky se prostě našla nějaká známá, která potřebovala její služby přednostně. Když jsem jednou dokonce musela jít reklamovat trvalou, která se mi po prvním umytí „vypařila“, už jsem začínala propadat zoufalství.


Až jednou mi kamarádka vyjednala návštěvu u její kadeřnice. Protože sama od ní měla vždy pěkný střih vlasů i barvu, ráda jsem podnikla další pokus. Po prvním ostříhání a melíru jsem byla spokojená: paní pracovala rychle a opravdu dobře. Už jsem neměla důvod hledat dál! Spokojenost mi vydržela necelé dva roky – do doby, kdy jsem zatoužila po změně. Znáte to: občas ji potřebujeme každá; ze mě už byla maminka na mateřské a prahla jsem po něčem novém. Do kadeřnictví jsem napochodovala s odhodláním, že cokoliv bude dobré, jen když to bude prostě jiné... Obdobně jsem svoje přání vysvětlila i kadeřnici. V té době jsem měla dlouhé, melírem zesvětlené vlasy. Můj požadavek byl změnit účes (třeba i na krátký) i barvu. „Jakoukoliv, jenom ne zrzavou!“ sdělila jsem kadeřnici a odevzdala se do jejích rukou. Studovaly jsme vzorníčky, jaká barva by se k mému typu hodila, až jsme nakonec jednu vybraly. S nabarvenou a ostříhanou hlavou jsem se spokojeně uvelebila pod sušákem.


Přišel čas „vyložit karty“, tedy přesunout

se k zrcadlu a nechat moji novou barvu vykouknout v celé její kráse. A že tedy vykoukla! Ale spolu s ní jsem koukala i já - moje vlasy v barvě mědi se nedaly přehlédnout... Kadeřnice se ovšem nedala zaskočit a pronesla: „To bych neřekla, jak vám ta rezavá bude slušet – KOČKA!“ Neměla jsem ani sílu protestovat,  zaplatila jsem a prchla domů.


Manžel si mě pak ještě dlouho dobíral slovy: „Ty moje lištičko“. A já? Překvapivě mám novou kadeřnici. Je to už několik let, tak si asi zůstaneme věrné.

 

 

Uznevim – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
díky, ale lištička už je naštěstí minulost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezké. Já taky hledala pár let a nakonec jednu kadeřnici našla - čekací lhůta je u ní tři měsíce - nejlépe se na další návštěvu objednat hned. Za to se u ní ale nebojím experimentovat. Mám ráda změnu a skoro pokaždé odcházím s novým účesem a vždy spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
moc pekne napsane.....listicko Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
z toho mám vždycky hrůzu, co na té hlavě budu mít, takže radši moc nezkouším měnit barvy a melírSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný příběh.Smajlík
Také jsem vyzkoušela několik kadeřnic,než jsem našla tu pravou
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles