8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kristína vydává singl Život je vždy fajn

24. 04. 2013 | Úspěšní lidé
S novým singlem Život je vždy fajn přichází do éteru zpěvačka Kristína. Skladba v letním a hlavně optimistickém nádechu má název Život je vždy fajn. Hudbu složil Martin Kavulič, text napsal Kamil Peteraj. Zpěvačka ji nahrála ve dvou verzích, rádiové i taneční.

"V písničce Život je vždy fajn je i moje filozofie, velmi jsem se ztotožnila s textem. Dá se říci, že je to nejpozitivnější píseň, kterou jsem v poslední době udělala. Těším se z ní já a věřím, že touto skladbou potěším i ostatní. Všude kolem je jakýsi chlad, mnoho negativních zpráv, tak věřím, že všechny povzbudí a že budou lidé brát život více s lehkostí, "uvedla Kristina o svém novém singlu. Její slova potvrzuje i část textu refrénu "život je vždy fajn, tak se z něj těš .."

Kristína vydává singl Život je vždy fajn"Text písničky Život je vždy fajn jsem si vybral z několika různých textů, které mi Kamil Peteraj poslal. I mě oslovila pozitivní náladou, kterou jí text dodává. Pokud vás něco osloví v pozitivním smyslu, jako text této písničky, melodie  se k němu pak skládá snadněji. Je to pozitivní písnička, která by si v těchto dnech mohla najít své posluchače. Udělali jsme ji ve dvou verzích, jedna je taneční, druhá klasická kytarovka. Cítil jsem, že může dobře vyznít v jedné i druhé verzi, "dodal autor hudby Martin Kavulič.

Na taneční verzi singlu Život je vždy fajn spolupracoval Martin Kavulič s mladým českým producentem Jay Beckem, který studuje na Univerzitě v Oxfordu. O mastering k singlu taneční verze Život je vždy fajn se postaral Stuart Hawkes z vyhlášeného masteringového studia Metropolis v Londýně.

"Na Kristíně je úžasné to, že má v sobě optimismus jako dar. Tato písnička je jednou z nejoptimističtějších, jaké se mně povedly. Myslím, že jí sedla, že je v ní výraz radosti ze světa, ve kterém slyšíme neustále samé špatné zprávy. Tato písnička je jakýmsi kontrastem, aby lidé brali život trochu snadněji, protože nic krásnějšího než život není. Věnujme se mu proto. Pokud se lidé neumí těšit ze života, tak si ho vlastně kazí, "doplnil textař a básník Kamil Peteraj.

Ze studia míří Kristína opět na koncertní pódia. V Čechách se objeví Písku (26.4.), den nato v Holešově. V květnu ji čekají koncerty v Humenném, Hradčanech u Tišnova, Novém Městě nad Váhom, Brezně a Hodoníně.

Zpěvačka Kristína představuje nový optimistický singl Život je vždy fajn

Zdroj, foto: Zdeňka Selingerová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !