Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.09. 2018
Dnes má svátek Andrea
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Léto s Italem - 3.8. 2014

3. 08. 2014 | Televizní tipy
Letní měsíce lákají k prázdninovým aktivitám, ať už je chcete trávit u rybníka, na horách, v lese, či u moře. A protože nám při nich taky pěkně vyhládne, je tady šéfkuchař Emanuele Ridi se svým gastronomickým, lifestylovým, ale zároveň i cestopisným pořadem nejen pro všechny milovníky vaření.

Protože se bude věnovat italské kuchyni, odjel na svůj rodný ostrov Elba, z něhož nám přinese spoustu nových zajímavých receptů, v nichž nás přesvědčí, že italská kuchyně je jednoduchá a pro české lidi lehce dosažitelná – a navíc se k letnímu období skvěle hodí.

Léto s Italem - 3.8. 2014Společně s Emanuelem nahlédneme i do života Italů, do italských restaurací, výroben sýrů, uzenin, olivových olejů, vín, zarybaříme si a poznáme zajímavou architekturu i přírodní krásy různých míst. Poznáme také jeho rodinu, přátele i Emanuela samotného tak, jak jsme ho ještě neměli možnost vidět, a dozvíme se spoustu zajímavých receptů, nad nimiž se nám budou sbíhat sliny. Užijte si i vy Léto s Italem na Primě 3.8. 2014!

Léto s Italem – 3.8. 2014:


Dnes s Emanuelem navštívíme bývalého československého tenistu Tomáše Šmída ve městě Cesenatico a při popíjení odpolední kávy Tomáš prozradí, proč se rozhodl žít právě tady. Na závěr příjemného přátelského setkání Manu připraví báječnou večeři ze surovin, které společně s Tomášem nakoupili na trzích. Poté se Manu zastaví u stánku s Piadinou a domluví se s majitelem, že si zde také nějakou placku připraví. Vypravíme se rovněž do několika vyhlášených řeznictví v Greve in Chianti, kde vyrábějí skvělé uzeniny, ale i ostatní masné výrobky.

Společně s Manu navštívíme také provozovnu, kde pro změnu vyrábějí skvělé sýry. A protože Emanuele přijede právě ve chvíli, kdy se na farmě dojí ovce, nezalekne se ani této výzvy a jednu z nich si zkusí podojit... Jak to dopadlo? To a spoustu dalších informací a skvělých receptů se dozvíte, podíváte-li se na dnešní reprízu pořadu Léto s Italem s datem 3.8. 2014.

Nenechte si ujít reprízu oblíbeného pořadu Léto s Italem
v neděli 3.8. 2014 od 8:30 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Léto s Italem - 3.8. 2014:

Léto s Italem - 3.8. 2014
Léto s Italem - 3.8. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !