Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Musicfest Přeštěnice 2013 nabízí bohatý program

11. 07. 2013 | Kultura
Jihočeský festival Open Air Musicfest Přeštěnice 2013 se uskuteční ve dnech 11. – 13.7. 2013 opět na tradičním místě nedaleko Milevska. Právě tam začala jeho třináctiletá historie, během které se této akce zúčastnily stovky převážně rockových skupin z Čech a zahraničí.

Musicfest Přeštěnice 2013 – program:


V létě se na akci s názvem Musicfest Přeštěnice 2013 návštěvníci mohou těšit na nabitý program na třech scénách, pokračování Open Dirt Jam nebo další doprovodný program. Poprvé se na festivalu představí legenda českého rocku David Koller, účast potvrdily skupiny Krucipüsk, Michal Hrůza, Wohnout nebo Blue Effect.

Musicfest Přeštěnice 2013 nabízí bohatý programZe zahraničních hostů se představí Kontrust z Rakouska nebo populární Green Frog Feet z Německa.Pořadatelé vyjednávají s dalšími zajímavými jmény a to nejen z Čech, ale také ze zahraničí. „Rádi bychom navázali na úspěšné předcházející ročníky. Chceme vylepšit zázemí festivalu a také rozšířit doprovodný program“, podotkl za pořadatele produkční Josef Kašpar.Na dalších scénách dostanou prostor nové kapely a vítězné skupiny ze soutěží Expedice Přeštěnice a Muzikus.

Rekordní počet vystupujících a hlavně další scény
– to jsou zásadní novinky letošního festivalu Musicfest Přeštěnice 2013. K tradičním třem přibude Skutečná liga Stage, SummerSession.cz Stage a Divadlo ve stanu. Přehlídka nadějných kapel z projektu Skutečná liga se objeví na stejnojmenné scéně ve velkokapacitním stanu na místě vedle Muzikus a SAI stage. Vystoupí na ní například vítěz této soutěže Lola běží nebo také Koblížci.

Mimo placenou zónu můžete zdarma navštívit další stan. SummerSession Stage.cz. vám nabídne DJs sety s nimi nepřetržitý tok taneční muziky. Trochu klidu a rozjímání si můžete dopřát v Divadle ve stanu. Uvidíte zajímavá představení, filmy ze slovenského festivalu Tell It Quick a určitě si nenechte ujít čtvrteční besedu s Vojtou Kalinou (Pipes and Pints)
 
 

Potvrzené skupiny, které vystoupí na Musicfest Přeštěnice 2013:

 
Airfare, Bags, Blue Effect, Covers 4 Lovers, David Koller, Despaires , Enter, Epydemye, Five O´Clock Tea, GFF (de), Hand Grenade , Hlahol, Hodně podně, Checkpoint, Chuť, Imodium, ISUA, IYASA (Zimbabwe), Kapišto, Koblížci, Kohout plaší smrt , Kontrust (at) , Krucipusk , Kulturní Zřízenost , Kyanid , LoudHill, Medvěd009, Munchies , Mysky , Natural , Pipes and Pints, Prago Union , Rybičky 48 , Satycarion , Season Crack , The Fialky, The Paranoid, The Snuff, Ticho de pre cupé Band, UDG, Vagyny dy Praga, Volant, Vanilla Sky (it), Wohnout

Musicfest Přeštěnice 2013 nabídne bohatý program ve dnech 11. – 13.7. 2013

Zdroj, foto: Přeštěnice 2013

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !