Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Ztracený pes, nezodpovědní rodiče a to nejlepší z uplynulých dílů

18. 03. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.
Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké díly získaly největší pozornost.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Policie v akci: Ztracený pes, nezodpovědní rodiče a to nejlepší z uplynulých dílůZtracený pes

Je den. Na tísňovou linku telefonuje rozčilená Klára, že právě potkala nějakého muže se svým psem, který se jí před půl rokem ztratil, ale že jí toho psa odmítl vrátit a vůbec se s ní nebavil. Říká, že ho sledovala domů a jestli by s ní mohli jít policisté a nějak mu domluvit. Když policisté dorazí na místo, rozčilená Klára je čeká na ulici a vypráví jim, že tomu nemůže uvěřit, že si myslela, že svého psa už nikdy neuvidí, ale že to byl určitě on. Muž ji prý ale strašně odbyl. Policisté s Klárou zvoní u dveří a otevírá jim Hanuš. Když vidí, komu otevřel tváří se otráveně a nepříjemně a ptá se, jestli je to zase kvůli tomu psovi. Když to s Hanušem začnou řešit, je klidný a spolupracuje: říká, že to není jeho pes, že ho hlídá své kamarádce Jiřině, která je nemocná.

Říká, že ale nechce mít žádné oplétačky s policií, že nic neudělal a ať si klidně psa vezmou a zajedou si to vyřešit k Jiřině. Dává jim psa a adresu na Jiřinu, a loučí se s nimi. Klára má radost, že je pes u ní a říká policistům, ať se na to podívají, že je jasně její. Policisté ale Kláře říkají, že se to musí dořešit a jedou s ní k Jiřině. Jiřina jim otevírá dveře a tváří se naštvaně, Hanuš jí prý volal a vše jí řekl, ale ten pes je prostě její Daneček. Jiřina nejdřív tvrdí, že toho psa dostala před časem od kamarádky a že už ho má určitě přes rok, postupně ale pod tíhou důkazů nakonec přizná, že ho našla před půl rokem a nechala si ho. Nakonec se rozpláče, že ho má ráda a že jí bude chybět. Policisté plačící Jiřině vysvětlují, jak se má v případě nálezu psa správně postupovat a čeho se dopustila.

Nezodpovědní rodiče

Chvíli před půlnocí dostane policie upozornění na rodiče pod vlivem alkoholu, kteří mají s sebou kočárek s malým dítětem. Protože jsou oba zjevně opilí, má oznamovatel velkou obavu o zdraví dítěte. Oznamovatel je zaměstnancem restaurace, ve které nezodpovědní rodiče popíjejí.
Na uvedenou adresu vyráží policejní autohlídka. Muže a ženu odpovídající popisu zastihne, jak právě vychází z provozovny. Žena je od začátku agresivní, odmítá prokázat svoji totožnost a chce odejít domů. Navíc naprosto nechápe, co provedli, přišli na jedno pivo.

Policisté mladou maminku donutí zavolat její matce, babičce dítěte, která během chvíle dorazí. Dívenku si ráda převezme a nad chováním své dcery a jejího partnera jen kroutí hlavou. Mladý pár necítí žádné provinění a vzhledem k posilnění alkoholem jsou poměrně agresivní. A tak skončí oba v poutech na policejní služebně.

Sledujte od 18.3. 2019  na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !