8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Právní služby na internetu - ušetříte čas i peníze

26. 06. 2008 | Finance
Doba, kdy se muselo za advokátem či právníkem docházet do kanceláře je již minulostí, v době internetu máte možnost i tyto služby využívat online. Ušetříte tak nejen spoustu času, který by Vám opakované návštěvy „kamenné“ právní kanceláře zabraly, ale lze ušetřit i nemalé peníze.

Než se ale svěříte do rukou takového online odborníka, rozhodně si jeho webovou prezentaci důkladně prohlédněte a projděte: „Čtěte pozorně komentáře dalších čtenářů a jejich zkušenosti s daným portálem a jeho službami. Právní poradenství nejsou rady kosmetičky, proto hledejte opravdového profesionála“, radí JUDr. Martin Soukup z právního portálu www.PravoOnline.cz.

právní služby na internetuVe většině případů je také nutná registrace, ale to berte v oblasti práva jako nutnost.
Za tuto registraci pak ale můžete očekávat i širokou nabídku různých vzorů a hotových řešení některých běžných právních úkonů, které Vám také v začátcích pomohou.

Online poradenstvím lze ušetřit nemalé peníze, aniž by se snížila kvalita právní služby.  JUDr. Martin Soukup k tomu dodává: „Poradenstvím na www.PravoOnline.cz ušetří zákazníci cca 15 až 20 % financí oproti obvyklým cenám v oblasti advokátního poradenství, ale je jim zajištěn i požadovaný vysoký standard služeb a profesionální přístup, který je samozřejmostí. Krom ušetření finančních prostředků šetří naše služby i drahocenný čas, cestu a s tím spojené náklady -  vše může totiž zákazník vyřídit z pohodlí domova.“

Díky modernímu přístupu a využití nejmodernějších technologií je možné tiskopisy či smlouvy odesílat v elektronické podobě, odpadne Vám tak práce s odesíláním těchto dokumentů poštou, sníží se papírování, urychlí se evidence, zakládání i vzájemná komunikace. Za dobu, než by od Vás smlouva dorazila k online právníkovi poštou, můžete mít již odpověď a návrh řešení v emailu. Postup popisuje JUDr. Martin Soukup z právního portálu www.PravoOnline.cz: právní služby na internetu„Služby jsou velmi rychlé – dostanete odpověď i do druhého dne spolu s návrhem ceny. Zkušení advokáti portálu www.PravoOnline.cz vám zpracují předem cenu a informují vás, co ten či onen krok bude stát, jaké bude mít důsledky a jaké materiály připravit k co nejúčinějšímu řešení vašeho problému. Za tyto služby můžete platit nejrůznějšími způsoby, doporučujeme využít platby přes e-banku nebo převodem na účet.“

Zajímavou slevu poskytuje tento projekt všem studentům do 26 let – po předložení studijního dokladu mají nárok na slevu 10% ! O úspěchu www.PravoOnline.cz hovoří i to, že se tento projekt v letních měsících spustí i na Slovensku.

Pokud jste se tedy dostali do situace, kdy potřebujete odbornou právní pomoc a nechce se Vám nikam docházet, doporučujeme Vám návštěvu právního portálu www.PravoOnline.cz, kde Vám odborníci jistě poradí a pomohou Váš problém vyřešit.



Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím stebou
Obrázek uživatelky
profil
NEMÁM ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI S PRÁVNÍKY,A JSEM TOMU RÁDA.
Obrázek uživatelky
profil
je , že hodně obyčejných lidí se dostane do problémů a většinou na právníka nemá peníze.....moje zkušenost : za sepsaní žaloby (podotýkám nepravdivé) co nám právník navrhoval , požadoval cca 40.000kč...Smajlíktak jak potom to naše soudnictví má vypadat, jen samé lži a podvody i tam, to je na tom to smutné........
Obrázek uživatelky
profil
že jsem dnes objevila tuto právní poradnu! Rozhodně se brzy na něco budu ptát, musím si ale utřídit myšlenky a vybrat si to zásadní co potřebuji...věřím, že mi levně a dobře poradí opravdový odborník !
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles