Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví bez chemie

1. 01. 2008 | Finance
Každý z nás dnes pere, myje si ruce mýdlem, myje nádobí v myčce nebo dřezu, čistí podlahy nebo okna. K tomu všemu používá většinou chemické prostředky, které potom končí v lepším případě v čističkách odpadních vod, v tom horším v našich řekách a mořích. Tzn. ničí naše životní prostředí, ve kterém žijeme my, vyrůstají naše děti.

Na www.ekoprani.cz Vám nabízíme hned několik šetrných alternativ. Všechny jsou založeny na přírodních látkách, jsou lehce odbouratelné v přírodě a životní prostředí téměř nezatěžují. Jejich používání rovněž velkou měrou přispívá ke zlepšení našeho zdraví, protože neobsahují agresivní chemické látky.

Zde Vám představíme stavebnicový prací a čistící systém ULRICH. „Stavebnicový“ znamená, že si „poskládáte“ jeho jednotlivé části tak, jak potřebujete (např. podle druhu nebo míry zašpinění prádla).

eko praní Ulrich Prostředky na čištění, praní a údržbu ULRICH jsou vysoce koncentrované, úsporné v dávkování a obzvláště účinné. Vyrábí se z velmi hodnotných, obnovitelných surovin, které jsou biologicky odbouratelné a nezávadné. Neobsahují fosfáty, enzymy, ropné tenzidy, optické zesvětlovače, vonné látky, barviva, agresivní kyseliny, konzervační prostředky, chlór a salmiak a nejsou geneticky modifikované.

Praní s ULRICHem není vůbec jednotvárné a nudné!
Jako základ slouží prací gel ULRICH (který v sobě obsahuje změkčovač a je vhodný pro všechny typy praní a stupně tvrdosti vody) nebo prací gel na jemné prádlo. Obsahují praní aktivující látky z kokosového oleje a oleje z palmových jader, rostlinné mazlavé mýdlo a pravotočivou kyselinu mléčnou, která chrání před usazováním vodního kamene a vyrovnává hodnotu pH.

Sportujete? Hodně se potíte? Pak zkuste prací gel ULRICH ACTIFRESH s deodoračním účinkem. Přidaná přísada snižuje problematický zápach potu v prádle. Sportovní a pracovní oblečení, oblečení pro volný čas, stejně jako ručníky, ložní prádlo a záclony zůstanou dlouho svěží.

eko praní Ulrich Že ekologicky šetrné přípravky málo voní? Jednoduše přidejte vonné přísady levandule a citrus! Jsou vyrobeny na základě éterických olejů a rostlinných emulgátorů z kokosového oleje a oleje z palmových jader.

Pokud máte na prádle skvrny nebo je prádlo hodně zašedlé, přidejte k pracímu gelu sůl na skvrny (bělící přípravek na bázi kyslíku). Obsahuje perkarbonát sodný, který se při spojení s vodou rozpadá na bělicí a dezinfekční kyslík a sodu. Sůl lze použít i v kuchyni, např. na velmi zažranou špínu jako je připálené mléko na sporáku ze sklokeramiky.

eko praní Ulrich Skvrny od tuku, škrobu a bílku odstraňuje žlučové mýdlo. Obsahuje mj. žlučový koncentrát (z kontrolovaného hovězího chovu) a pravotočivou kyselinu mléčnou, která chrání před usazováním vodního kamene a vyrovnává hodnotu pH.

Tip: Mýdlo přidejte přímo na skvrny, nechte působit a vyperte. Nebo ho přidejte bez dalšího pracího prostředku k znečištěnému prádlu.

Lanolinová kúra a lanolinová impregnace jsou vhodné pro péči o vlněné výrobky, vrací vláknu přirozený lanolin, který zajišťuje nepropustnost vody. Ocení je především maminky, které přebalují do látkových kalhotkových plenek a k tomu používají vlněné svrchní kalhotky.

Značka ULRICH nabízí i prostředky k čištění a údržbě. Mezi nejprodávanější patří mycí prostředek na nádobí, který je k dostání ve dvou variantách (aloe vera a citrus). Je velmi úsporný, stačí přidat pouze několik kapek.

Pokud preferujete myčku, nabízíme kompletní vybavení od regenerační soli, přes tablety do myčky až po oplachový prostředek. A nemusíte mít strach, že na Vašem nádobí zůstanou zbytky chemikálií, které jedním opláchnutím v myčce nezlikvidujete.

eko praní Ulrich Jako novinku nabízíme čistící prostředek na sklo ve spreji, který je určený na sklo, keramiku a nerezové plochy.

Mezi absolutní hit patří řada přípravků k odstraňování vodního kamene, který trápí všechny domácnosti s tvrdou vodou. Odstraňovač vodního kamene ve spreji odstraňuje nánosy vodního kamene a skvrny z obkladů, armatur, sprchových koutů, van a umyvadel. Odstraňovač vodního kamene odstraňuje vodní kámen z varných přístrojů, jako jsou např. kávovary a varné konve, z umyvadel, toalet, dlaždic, sprchových koutů, a to velmi jemným a šetrným způsobem. Tablety na čištění a odstranění vodního kamene odstraňují šetrně vodní kámen z myček a praček, a zároveň čistí i ošetřují nánosy v zařízeních a tryskách. Obsahují přírodní kyselinu citrónovou a tenzidy cukru a jsou zabaleny ve fólii rozpustné ve vodě. Obalová fólie tak chrání Vaši pokožku před přímým kontaktem s účinnými látkami. WC čistící tablety šetrně odstraňují usazený vodní kámen i jiné nečistoty v toaletním odpadu. Obsahují perkarbonát sodný a přírodní kyselinu citrónovou a jsou také zabaleny ve fólii rozpustné ve vodě.

Značka ULRICH obsahuje kompletní nabídku včetně prostředků k údržbě kůže a dřeva. Navštivte nás na www.ekoprani.cz! Pokud by Vás zajímaly cenové nabídky pro výhodná velká balení, napište nám na: info@ekoprani.cz!

Zdroj: Ekologické praní a Plínky

Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
co je zdravé a ekologické je většinou také hodně drahé. A kde na to mají některé rodiny brát?
Obrázek uživatelky
profil
žlučové mýdlo je super
Obrázek uživatelky
profil
Nevím jestli by u nás tyto přípravky měly dobrý učínek při odstraňování vodního kamene, když máme vodu ze studny a je hodně "kamenná". A o skvrnách od šmejru ani nemluvě. Ale moje kamarádka si ekologický prášek pochvalovala-nevím od jaké firmy byl.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles