8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební oblečení pro ženicha

31. 12. 2007 | Oblečení
Pravděpodobně víte, jaké oblečení je vhodné na slavnostní svatební obřad. Ale možná vůbec netušíte, jaký typ obleku přistane práve typu postavy Vašeho drahého.

Tady jsou rady a doporučení, které Vám pomůžou co nejlépe si vybrat oblek, který se vám bude pro nastávajícího mažela hodit.

Vysoký a štíhlý

Gratulujeme! Partner si může obléci skoro všecho a bude vypadat bezchyby. Velmi šarmantní bude především v moderních stylech – oblecích s jednořadovým zapínáním na čtyři, anebo pět knoflíků. Stejně dobře však bude vypadat i v klasických oblecích s dvojřadovým zapínáním a širšími rameny, stahnutým pásem s knoflíky v oblasti pásu. Výběr je ale jen na vás. Je-li partner postavově chudší a chcete, aby vypadal objemnější, rozhodněte se pro druhou možnost. Avšak jedno upozornění na závěr - ujistěte se, že je délka nohavic a rukávů přiměřená.

svatební oblečení pro ženicha

Vysoký a svalnatý

Vyberte jednoduchý, uhlazený oblek bez zbytečných záhybů. Šálový golier na saku bude dodávat elegantní linii a bude přesto vypadat méně objemně. Vyhýbejte se oblekům s dvojřadovým zapínáním a plísované košili, které zbytečně přidávají na objemu. K tomu se hodí šerpy a vesta, přidají totiž větší pozornosti na obleku. Mějte na paměti, že černá má zeštíhlující efekt. Pokud partnera budete chtít v bílým oblek, případně světlobarevným, určitě nebude vypadat tak dobře. Pokud je extrémně svalnatý, dávejte pozor na velikost, hlavně okolo krku. Nechcete, aby byl nastávající škrcen motýlkem!

Nízký a štíhlý

Vyhýbejte sa oblekům, které vypadají příliš velké na partnerově postavě. Vyvarujte se i dvojřadovému zapínání. Místo toho šáhněte po saku s dvěma nebo třema knoflíky. Skombinujte ho s oblekovými nohavicemi, anebo nohavicemi se záhyby. Pokud chcete aby partner vypadal širší, dejte mu vyrobit extra vycpávky na ramena.

svatební oblečení pro ženicha

Nízký a široký

Pro tento typ mužů je vhodnější sako s jednořadovým zapínáním, klasické s jedním nebo dvěma knoflíky a šálovým golierem. Bude v něm vypadat moderní a štíhlý. Vyhýbejte se širokým stylům! Pokud má objemný pas, raději sahněte po vestě, jako po šerpě okolo pasu. A pamatujte, že černá zeštíhluje! Pokud jde o velikost, sako a nohovice musí dokonale sedět. Když si partner zapne knoflík na saku, látka okolo knoflíku by neměla být napnutá. Nohavice by měl mít přesně na pase a raději volnější než malé. Vždy si může vzít opasek, přestože si myslíte, že ho nepotřebuje, je to hezčí a lepší než obtahnuté nohavice.


Doplňky


Vesty Vesty dodávají mužům na svatbě větší osobní vyzařování. Bílá či barevná, ke každé se hodí bílý motýlek.

Šerpy okolo pasu Jsou to nasbírané vzorky látky, které se nosí okolo pasu. Zvýrazňuje černá, ale můžete si vybrat i barevnou, aby partner ladil se šaty nevěsty a nebo družičky.

Manžetové knoflíky Tyto malé doplňky můžou vylepšit celkový dojem, a nebo ho pokazit. Vybrat si můžete z nabízejícího se velkého množství druhů knoflíčků a nebo je můžete vyrobit pro svého nastávajícího sama a dát mu je před svatbou jako dárek.

Eva Horníková
Chytrá Žena




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dulezite ke sladeni novomanzelu
Obrázek uživatelky
profil
U těch mužských je to věčný problém.Mne to u syna taky čeká.Ale navléci ho do šatů,košile a kravaty je nadlický výkon!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles