8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska, kterou jsem našla přes internet

2. 06. 2010 | Vaše příběhy

Jednoho dne jsem jako vždy přišla ze školy utahaná a neměla jsem co dělat. Řekla jsem, co teda budu dělat? Skočím si na chvíli na internet podívat na Lide.cz a tak jsem jako vždy hodnotila lidi od 1 do 10. Najednou jsem narazila na chlapce, který vypadal pěkně, byl starší.

Koukla jsem mu do profilu a měl napsaný inzerát, tak jsem si říkala tak ze srandy odpovím stejnak neodepíše. Potom jsem se podívala na ten profil znovu, přečetla jsem si o něm každou maličkost, třeba jeho oblíbené jídlo, barvu či zábavu.

V duchu jsem si říkala ta holka, co s ním bude, bude možná šťastná, protože jestli je takový, jaký píše, tak to té holce závidím. K večeru jsem tam ještě jednou skočila podívat a odpověď: "Rád bych popovídal, Tomáš“ a napsal své ICQ. Přihlásila jsem se na ICQ, přidala jsem si ho a čekala. Hned na to napsal, seznámili jsme se a napsali si, kde bydlíme, co děláme za sporty, co nás baví, co rádi nemáme, jaká máme telefoní čísla, na jaké školy chodíme atd. Potom jsem podívala na hodinky a byla půlnoc a já měla ráno brzy vstávat. Tak jsem se rozloučila. Sice psal, že je smutný a nechtěl, abych odešla, ale šla jsem.

Ráno jsem se vzbudila a přišla mi sms, přečetla jsem ji a byla to smska od Toma na pěkné růžové ráno. Pousmála jsem se, vzala jsem aktovku a jela do školy. Celý týden jsme si tak psali, až jeden den jsme se začali přehadovat. Já říkala, že nepřijede a on, že přijede.

Naše první plánované setkání nevyšlo, ale podruhé ano. Musela jsem ráno přijít do vedlejší vesnice na autobusovou zastávku, protože k nám autobus nejel. První minuty byly hrozné, ale představili jsme se, sedli a povídali.

Poté jme si obešli městečko, ukázala jsem mu školu, hřiště a další zajímavá místa. Potom jsme došli k velkému betlému. Jak jsme se podívali na betlém, zamířili jsme k naší vesničce. Po cestě jsme pořád povídali a v půlce cesty mě chytil za ruku. Došli jsme do vesničky a šli na hřiště, tam jsme se poprvé políbili. Sice nám byla celou tu dobu zima, ale až tak moc nám to nevadilo, jen jsme se třásli zimou. Jak Tom od nás odjel, tak mě donutil, abych si stáhla skype a ještě ten den jsme si do rána povídali o různých věcech. Po týdnu mi řekl, jestli bych s ním nechtěla chodit. Řekla jsem ano a letos už budeme slavit 2. výročí našeho seznámení. Sice je mi teprve 16 let, ale už víme, že budeme spolu.

Máme kde bydlet a plánujeme po dokončení mé střední školy miminko. Hodně lidí si řekne, že seznámení na internetu jsou špatná, ale pro mne to byla ta správná volba. Můj Tom sice bydlí 40 km od mého domu, ale zatím nám stačí ty strávené víkendy spolu.                                

 

Lulunka - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
výborná šanca pre hanblivých
Obrázek uživatelky
profil
to byly časy, kdy každá z nás prožívala takovouto první mladou a naivní lásku. Ale některá i vyjde, tak ať je to ta vaše, držím pěsti.
Obrázek uživatelky
profil
Nad tímto příběhem jsem se musela usmát a vzpomenout, že jsem s prvním přítelem (starším) až do prváku na střední taky měla takové plány a pak i s tím dalším přítelem, se kterým jsem byla do půlky čtvrťáku a i s tím současným, se kterým jsem od maturity. Ale vám to třeba opravdu výjde. Přeju hodně štěstí! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezký článek,přeju hodně štěstíčka a at vám to vydrží co nejdýlSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak hodně štěstí a ať vám to dopadneSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles