Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak manžel reklamoval

7. 06. 2013 | Vaše příběhy
Můj muž nakupuje celkem rád, dokonce mu nevadí ani nákup potravin nebo oblečení.Ale ještě raději než nakupuje - reklamuje. Má totiž nevídané štěstí na nefungující zboží. Ještě se nestalo, že by koupil věc, kterou by nemusel pak reklamovat. Video, DVD, televize, reprobedny, jednotlivé díly počítače, tiskárna, foťák, kolo, koloběžka, MP3, mobil. Nic z tohoto zboží nenašlo u nás domov hned na první pokus. Občas nakupuje i pro tchyni a tam bývá obzvlášť úspěšný. Mrazák, rychlovarná konvice, čerpadlo na vodu na druhý pokus, sekačka na třetí pokus a vysavač dokonce na pokus čtvrtý. S oblečením a obuví to u něho není jiné. Boty běžně nakupuje na třikrát, bundy a džíny taky.

Ale nijak zvlášť mu to nevadí. To spíš prodávající z něho nemají velkou radost a nazývají ho potížistou. Většinou se však dohodnou ke spokojenosti obou stran.
Až nedávno - manžel potřeboval na nějakou společenskou akci boty. Klasické polobotky. Většinou má totiž boty sportovní, nebo vysoké kožené, nebo sandály.
Vyrazil tedy na nákup a objevil celkem pěkné polobotky, obul si je, ale se zavazováním se nezdržoval. Netlačily, zaplatil a odešel. Boty, které nemůže vzít do hor nebo na vodu ho nezajímají.
jak manžel reklamovalDoma je obul znovu a zavázal - ale ouha.... části s děrováním k sobě prostě nešly. Asi dva centimetry šly šikmo, boty teda sundal, ale najednou ty části k sobě šly dobře. Chyba je v botách, to je jasný, hned ráno se jde reklamovat. A šel.
V obchodě vyzkoušel snad deset párů těchto bot, ale pokaždé to bylo stejné. Obuté -  šněrovadla nešla k sobě, zuté - šněrovadla k sobě šla. Nakonec si boty vyzkoušel sám pan vedoucí prodejny a světe div se - jemu šly boty zavázat naprosto bez problémů.
"No jooo, pane, vy máte prostě blbý nohy," prohlásil pan vedoucí radostně, protože se ukázalo, že jeho zboží je dokonalé.
To bylo na manžela moc, na svých nohách si tolik zakládá. Podíval se na vedoucího svrchu a prohlásil: "Tak blbý, jo? Chtěl jsem vám dát utržit, ale u vás si už nekoupím ani fusekle."   A uraženě odešel.
Na společenskou akci si boty půjčil od bratra.Teď už dlouhou dobu nic nekupoval, ale má v plánu nový spacák a snad i stan, tak jsem zvědavá, kolikrát je zase bude reklamovat.

Martinnatr - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak manžel reklamoval:

Jak manžel reklamoval
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsem se pobavila.
Já nerada něco reklamuji, ale už jsem několikrát uspěla.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem se pobavila.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se po ránu hezky nasmála, jen už jsem nestihla nic napsat.
Hezky napsaný článek. Jen bych na tolik reklamací už asi neměla trpělivost.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil

Marti,
moc ráda čtu tvé články,vždycky jsou pěkně napsané.Smajlík
Ani tentokrát jsem se nezklamala.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíko slyším poprvé.... hezký článekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles