Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kde jsou kluci??

28. 03. 2010 | Vaše příběhy

Kamarádka má dvojčata, dva kluky, kteří chodí ještě do školky. Někdy kluky vyzvedne ona někdy její manžel. Jeden čas se s jejím manželem trochu hádali. A tak se její manžel rozhodl připravit překvapení na usmířenou. Ráno šli oba do práce a kluky jako obvykle odvezli do školky.

Manžel přijel domů dříve z práce, nakoupil a navařil dobrou večeři, patřičně vyzdobil ložnici a koupil manželce malý dárek. Zapálil svíčky a čekal příchodu manželky. Ta jen koukala s otevřenou pusou a nemohla tomu uvěřit. Najedli se, napili dobrého vína, šli se spolu vykoupat a pak skončili v ložnici.

Měli opravdu krásný večer, vše si vyjasnili a řekli si, že se vlastně hádali kvůli hloupostem. Najednou se manželka zeptala, kdy půjdou k babičce pro kluky (kluky k babičkám dávali celkem často a někdy je jedna z babiček vyzvedávala ze školky, ovšem nikdo ráno nemluvil o vyzvednutí kluků babičkou, měl je vyzvednout kamarádčin manžel, jako tomu bylo celý týden, ovšem ten na to při vymýšlení krásného večera a večeře pro manželku zcela zapomněl)

"Panebože kluciiii!!!!" křičel, že na ně úplně zapomněl, bez jediného slova se rychle oblékl a běžel do školky, ta už byla ale zavřená. Aby ne, bylo půl osmé večer. Volal k oběma babičkám, samozřejmě ani u jedné kluci nebyli, vždyť to ani nebylo domluvené. A tak volal ředitelce školky a ta mu řekla, ať si pro kluky přijede, že je má doma.

Začal paní ředitelce vysvětlovat, jak byli oba dlouho v práci a babičky kluky nemohly vyzvednout, hrozně se styděl, ale paní ředitelka mu řekla, ať si z toho nic nedělá, hlavně, že se prý nic nestalo. Po cestě klukům vtloukl do hlavy, aby řekli, že zůstali u babičky. Vše dopadlo dobře a na aférku se rychle zapomnělo. To by, ale nebyly děti, aby tatínkovo tajemství neprozradily a to hned při nedělním obědu u babičky.

Babička i manželka to naštěstí pochopily a časem se tomu všichni začali i smát.


 -čtenářka-

ChytráŽena.cz


Autor:Mangovka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný
Obrázek uživatelky
profil
naozaj pekný príbeh a veľká vďaka pani riaditeľke
Obrázek uživatelky
profil
Pekný príbeh.
Obrázek uživatelky
profil
pěkný příběh, poučný...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles