8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakupujete v supermarketu?

26. 08. 2007 | Vaše příběhy

Já ano, protože jíst se musí a můžu říct, že jsem z toho docela zoufalá…..... V mém okolí jsou Hypernova, Billa, Plus a Penny market.


Dovolím si vzít "na paškál" jeden po druhém.


Penny market

Přivítají vás špinavé a zapatlané nákupní vozíky, dobrá překonáte to a jdete dál. Samá akce vložená do regálů mezi regály a nikoho asi nezajímá, pokud tam leží potraviny, které mají být uloženy v chladicím boxu. Jsou v akci, tak ať jsou vidět! Vskutku levná zelenina a ovoce páchnou hnilobou, ale za ty peníze si přeci vyberete nějaký schopný kousek ne? Takto mi to dokonce prezentovala jakási starší paní přebírající odporně páchnoucí brambory. Další závady nemohu popsat, zbaběle jsem prchala k východu s hlídačem v zádech, patrně jsem dělala podezřelé obličeje.

Plus

V plusu už je to trošku lepší, ale v rámci úspor snížily počet zaměstnanců natolik, že je otevřená jedna pokladna, kde si můžete počkat i půl hodiny... Máte-li ve vozíku vloženou třeba zmrzlinu, dovede si představit, jak za půl hodinky krásně "povolí".

Nakupujete v supermarketu?

Hypernova

Hypernova celkem jde ale mějte oči otevřené! Absolutně jsem nepochopila uzený bok v chlaďáku, s neporušeným obalem, zavakuovaný ,s ještě měsíc trvající trvanlivostí a úplně zelený! Nebudu jmenovat, ale někdo mi říkal - nekupuj si housku se zapečenou slaninou, viděla jsem, jak vypadala- no comment! Kamarádka vyprávěla, že si chtěla koupit salám Junior. Ten nakrájený byl okoralý a tak požádala obsluhu, jestli by jí nenakrájela z šišky. Ta jí dala se slovy, co byste chtěla za zázraky, když tu leží týden! Šla si tedy stěžovat k vedoucímu, ten se omluvil a donesl kamarádce půl kila Junioru grátis.

Billa

A už nám zbývá Billa. Tady mám spíš legrační (ironicky) příhodu. Zakoupila jsem si koření v mlýncích s cenou 99 Kč. U kasy mi bylo naúčtováno 129 Kč. Šla jsem se tedy optat vedoucího, proč a jestli nemají třeba jen špatně označenou cenu. Ten mi řekl- 99 korun to stálo do pondělí, ale protože jsme cenu zvedli o půlnoci, patrně jsme zapomněli přepsat cenu. To se omlouváme. A dodal …... přiďte ve čtvrtek, to bude koření v akci, zase za 99 Kč. Zůstala jsem s pusou dokořán, protože mi vše došlo. Před akcí cenu zvednou, při akci prodávají za cenu původní! Výborný marketing! A co jsem byla našimi obchodníky naučena? Do zabaleného masa si vždy udělám dírku a čmuchám. Můžu říct, že se mi to nejednou vyplatilo! Stejně jako to, když si odejdu s balíčkem masa či salámu dál od zářivek, které zkreslují barvu. Možná že máte stejné zkušenosti, možná, že jsem vám otevřela oči, jak to také může vypadat..………………

Marenkao
Chytrá Žena – čtenářka





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak pokud do zabaleného masa pícháte tak se ani nedivím že potom smrdí a je zelené.....
Obrázek uživatelky
profil
Likvidují malé obchůdky, lákají na slevy a jednou to dopadne tak, že už nedostaete koupit oblíbený výrobek, protože supermarkety diktují nákupní ceny, které jsou pro mnohé výrobce ztrátové. Později se budeme divit, jak je u nás draze. Jeto velmi neprozíravá politika.
Obrázek uživatelky
profil
No jak to tady čtu, tak bych všechny poslala ať si to zkusí. Minimálně tu práci na pokladnách Smajlík ono by vás to ztěžování přešlo.
Obrázek uživatelky
profil
Tak k tomu že je v Tescu špatně oceněné zboží, stane se, zboží často doplňují brigádníci, kteří neví co kam patří a třeba něco dají jinam, to samé když tam cena není.Všude po Tescu jsou stroje na čtení čárových kódů, které vám ukážou kolik zboží stojí, když si nejste jistí. K Hypernově a pečivu- byla jsem tam na brigádě a je tam větší hygiena než v normální pekárně. Vím o čem mluvím. A na zmíněný rohlík se slaninou se dává nová slanina, přímo vybalená a čerstvá.Co jsem tedy viděla osobně. A z pohledu brigádnice zase vím, jak dokážou být lidé neuvěřitelně nepříjemní, kdo nepoznal neumí si představit,například práce na kase.
Mě osobně vadí, že v Kauflandu není možnost placení kartou. A když se mi něco nelíbí, tak tam chodit nemusím, možností je snad u nás dost
Obrázek uživatelky
profil
Já mám špatné zkušenosti z uzeninami v Albertu...párky i salam /balený ve folii/ byly několikrát zkažené...Už dlouho proto chodím na ¨maso a uzeniny přímo k řezníkovi.V Lidlu mají špatně prodejné výrobky z Německa a nebo polské podřadné zboží..ale zase velmi laciné.V Tecku je u nás sice 16 pokladen ..ale i tak musím občas vystát i pul hodinovou frontu nebot se jim tam občas něco blbě namarkuje,sekne...apod.A v Tescu taky díky slevám občas koupím i to co vubec nechci koupit...Smajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles