Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sázka

27. 12. 2011 | Vaše příběhy
V roce 1970 jsem měla 17 let. V tu dobu v září oslavovala SEŠ velké výročí existence této školy. Při této příležitosti se večer konal ples pro absolventy, studující a jejich přátele. Byla jsem na oslavě se svými dobrými kamarádkami. Zábava byla dobrá a atmosféra taktéž. Najednou mne upoutal vysoký chlapec se zvlněnými světlými vlasy, který stál opodál a bavil se s kamarádem. Mimochodem můj typ byl vždy černovlasý a černooký.

Protože se mi líbil a já byla v dobrém rozmaru, dostala jsem nápad. Uzavřela jsem s děvčaty sázku, že dosáhnu toho a ten mladík přijde za mnou a požádá mne o tanec. Ve hře byla velká dobrá bonboniéra. Tak jsem na něj upřela pohled. Viděla jsem, že mezi řečí párkrát zabloudil očima a všiml si mě. Tak dlouho jsem se upřeně dívala, až jsem dosáhla toho, o co jsem se snažila. O tanec mne přišel požádat. Paradox je, že já moc tančit neuměla.

On byl a je dobrý tanečník. Tak jsem to tančení zvládla. Večer si mne už kamarádky moc neužily. Brzy jsem se dověděla, že za čtyři dny rukuje na vojnu. Co dělá a kde bydlí a mnoho jiných informací. Dobře jsme se bavili. Docela jsme si padli do oka. Po plese mne doprovodil domů. Domluvili jsme si schůzku na příští den. Holky moc velkou šanci této známosti nedávaly. A jak to dopadlo? Bonboniéru jsem vyhrála a snědly jsme ji s kamarádkami společně. Vyhrála jsem nejen ji, ale i manžela.

Vojnu jsme přečkali a za tři roky od onoho seznámení jsme se vzali. Samozřejmě holky byly na svatbě. Jsme spolu už víc jak 38 let. Vlnité vlasy už nemá. Máme dvě dospělé děti a dvě vnoučata, Aničku a Adámka. Výsledek oné sázky byla největší výhra mého života.

Autor:Bobina

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mať dobrého manžela (partnera) to je tá najväčšia výhra v živote.
Tiež som v roku 1970 mala 17 rokov a tiež žijem s manželom v šťastnom manželstve už skoro 37 rokov.
Obrázek uživatelky
profil
byla skvělá...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkně napsaný příběh s dobrým koncem.Smajlík
Přeji hodně štěstí do dalších společných letSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nejhezčí. Přeji další šťastné roky!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles