Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební veselí mé praneteře

25. 02. 2012 | Vaše příběhy
Před několika lety jsem byla pozvána na svatbu mojí praneteře Marušky. Moc jsem se těšila, Marušku mám odmalička ráda, dodnes se často vídáme a vždy je naše společné posezení velmi příjemné.

V pátek, den svatby, probíhalo vše dle příprav, tak jak má být. Sjeli se pozvaní hosté, nabízelo se malé pohoštění, vynikající svatební koláčky a nechyběly pochopitelně ,,štamprličky,, na štěstí a zdraví budoucích novomanželů.
Pozorovala jsem svatební hosty a velmi mě zaujal mladík, který byl Maruščiným nejlepším kamarádem již od dětství a pochopitelně jí šel na svatbě za svědka. Ale připadalo mi již dopoledne, že si více ,,přihýbal,, s přípitky než měl.

Samotný obřad dopadl výborně, novomanželé si řekli své ANO, vyměnili prstýnky a dali si své první manželské políbení. Jen svědek nevěsty se přišel ke stolku podepsat trochu klátivým pohybem. Rovněž při gratulacích novomanželům se ,,mírně,, zamotal, až ho musel ženich přidržet. To už jsem ho nepozorovala pouze já, ale i ostatní svatebčané.

Po obřadu se odjelo na svatební oběd do nedaleké restaurace, kde bylo vše připraveno k přivítání nevěsty a ženicha. Při společném manželském zametání střepů štěstí se dotyčný kamarád opět zamotal, neudržel rovnováhu, spadl do střepů a říznul se o střep do ruky. Naštěstí byla rána lehce ošetřitelná. Ovšem chlapec pokračoval v ,,mírném,, nenápadném popíjení dál.

Svatební oběd byl vynikající, odpoledne při kávě a svatebním dortu začalo taktéž dobře. Zábava se rozjela naplno, začala hrát hudba, i první společný tanec nevěsty a ženicha byl úžasný. Tancovalo se, veselilo se, až do pozdního odpoledne, kdy vyzval Marušku k tanci již notně podroušený kamarád. Na praneteři bylo vidět, že se jí tancovat se svým svědkem nechce, nicméně se překonala a na tanec přikývla. A to neměla dělat!

Na tanečním parketu se kamarád zamotal tak, že upadl a Marušku strhl - na štěstí na sebe. Ale jak se říká, opilci mají nad sebou andělíčka - strážníčka, takže dotyčnému podnapilému kamarádovi se nic nestalo, ale nevěsta si při pádu naštípla klíční kost, Byla dopravena RZS do nemocnice a na hostinu se již pochopitelně nevrátila. I ostatní svatební hosté se rozjeli do svých domovů.
A opilý kamarád - svědek?

Nic si z pádu na tanečním parketu nepamatoval, ale po vystřízlivění se nevěstě i jejímu manželovi ještě hodně dlouho omlouval.

Tak takhle skončilo svatební veselí mé praneteře a já jenom děkuji osudu, že se Marušce nic horšího nestalo.

Dasamik - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
..Alkohol je metla lidstva...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles