8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šimpanzí léto dále pokračuje!

6. 06. 2008 | Zvířátka
V průběhu dubna a května proběhla v Zoo Ostrava soutěž o nejoriginálnější tričko s šimpanzím motivem. Celkem se sešlo neuvěřitelných 33 triček!

Pokud byste i Vy rádi pomohli šimpanzům získat kamerový systém, můžete se zapojit do druhého kola této soutěže. Tentokrát soutěžíme o Den s ošetřovatelem v zoo. Vítěz nejoriginálnějšího trička tak bude moci poznat, jaké je to pracovat u slonů, žiraf nebo právě šimpanzů.

Při této příležitosti připravila Zoo Ostrava také Šimpanzí výstavu, kde se dozvíte podrobnosti ze života šimpanzů v přírodě i zajímavosti o naší šimpanzí rodince. A tak jako loni, můžete se na této výstavě také dozvědět odpověd na soutěžní otázky, které budou vyhlašovány každé pondělí na stránkách ZOO Ostrava. Vylosovaný výherce získá hrnek s logem Zoo Ostrava! Výstavu najdete v pavilonu primátů.
 
ZOO OstravaZOO Ostrava














A nezapomeňte! Svá trička s šimpanzím motivem můžete zasílat až do 31.7.2008 na adresu: Zoo Ostrava, Michálkovická 197, 710 00 Ostrava nebo je nechat na vrátnici zoo. Všechna trička z prvního i druhého kola soutěže vydražíme na slavnostní módní přehlídce, která proběhne v srpnu. Výtěžek věnujeme na pořízení kamer pro šimpanze. O přesném datu módní přehlídky Vás budeme s předstihem informovat.


Foto:  Pavel Vlček

 

Hana Houbičková

ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !