Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky

14. 01. 2017 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Loňské investice do zimy ve Špindlerově Mlýně přesáhly 90 milionů korun. Skiareál modernizoval zasněžovací systém na Medvědíně, vybudoval novou lyžařskou školu a investoval do aktivit pro děti i restaurací. Těšit se můžete na 25 kilometrů denně upravovaných svahů, téměř stovku kilometrů běžeckých tratí, snowpark, spoustu dalších zimních aktivit a zážitků, mezinárodní akce nebo bohatý aprés-ski program po celou sezónu.

„Loňskou největší investicí, bezmála 70 milionů korun, byla modernizace zasněžovacího systému na Medvědíně. Červenou a černou sjezdovku jsme osadili sněžnými sprchami, které nám umožnily zprovoznit svahy výrazně dříve, než tomu bylo doposud. Jde o stejný systém, který se nám osvědčil na protilehlé straně skiareálu ve Svatém Petru, a výrazně nám tak loni pomohl k úspěšné sezóně," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

Špindlerův MlýnFinanční prostředky šly také do dětských lyžařských škol a celkově do aktivit pro děti. Skiareál pořídil nové pojízdné koberce, lyžařský kolotoč, vybudoval lyžařskou školku, vedle Quattro Baru vznikl nový dětský koutek s hlídáním a nechybí ani pravidelné animační programy pro děti. Dospělí se mohou těšit na víkendové akce ve Svatém Petru, jako je například fireshow, tanec roleb, jízdy lyžařského demo týmu nebo aprés-ski party. Novinky se týkají i sítě restaurací Spindl Gastronomy. Skiareál vybudoval novou panoramatickou přístavbu restaurace Na Pláni s nabídkou pizza a pasta a navýšil její kapacitu o zhruba 80 míst. Restaurace Medvědín 1 235 m pak prošla změnou dispozice objektu.

Nejvíce sjezdovek v jednom areálu a večerní lyžování na nejdelším osvětleném svahu z celé České republiky

Špindlerův Mlýn nabízí i v letošní zimní sezóně nejvíce sjezdovek v jednom areálu z České republiky. K dispozici je 25 kilometrů denně upravovaných tratí všech obtížností. Těšit se můžete i na téměř stovku kilometrů běžeckých tratí, snowparky, 11 vleků a pět lanovek. Již druhou zimní sezónu zajišťuje komfort moderní vyhřívaná šestimístná lanovka s bublinou proti nepříznivému počasí. Užít si můžete i večerní lyžování na Hromovce, která je nejdelší osvětlenou sjezdovkou v Čechách, nebo Fresh Track - ranní lyžování na čerstvě urolbované sjezdovce ještě před oficiálním spuštěním lanovek s bohatou horskou snídaní.

Lacinější lyžování s GOPASS

Tuto zimu nabízí Špindlerův Mlýn lyžařům zákaznický systém GOPASS. Členství zajistí návštěvníkům především nejvýhodnější ceny skipasů. „Systém umožňuje pohodlný a rychlý nákup permanentek v e-shopu www.gopass.cz přímo z domova, navíc za výhodnější ceny než na pokladnách areálu. Lyžaři pak mohou jít se svým skipasem rovnou k lanovce, vyhnou se jakýmkoliv zdržením a frontám u pokladen," přiblížil věrnostní program Čeněk Jílek s tím, že čipová karta Gopass přináší členům i řadu dalších výhod a slev například za občerstvení v restauracích i aprés-ski barech, v půjčovnách a prodejnách vybavení a další služby. Členství v klubu je přitom zcela zdarma, stačí jen registrace na www.gopass.cz.

Skiareál.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky:

Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky
Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky
Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles