8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škola hrou

1. 10. 2011 | Vaše příběhy
Každý máme své zážitky ze základní školy zaryté hluboko v paměti, ať už jsou spojené s první láskou, chozením za školu, podváděním nebo s biflováním se přes odpoledne kvůli dobrému prospěchu se dostat bez přijímaček na střední školu. Já jsem měla problémy už ve čtvrté třídě, nikdy jsem nezapadala do žádné skupinky, které byly automaticky vytvořené ve třídě.

Nebyla jsem chytrá, legrace se mnou nebyla, žádný sport jsem neprovozovala, poněvadž už jako malá holka jsem měla problémy s váhou a nejraději jsem chodívala zahalená v dlouhých vytahaných svetrech a volných kalhotách a s holkami, které se dokázaly bavit celé přestávky o šminkách a sexu, nebylo také nic pro mě, když jsem v té době neměla zkušenost ani s první pusou. Když jsem se jednoho dne dozvěděla, že se mají rodiče dostavit na třídní schůzky, zpanikařila jsem!

V matematice jsem byla hodně slabá a výsledky byly víc než mizerné, obávala jsem se, že rodiče zklamu, když objeví v mé žákovské knížce pětku a tak jsem jednoduše šáhla po zmizíku a z pětky jsem vykouzlila trojku, jenže paní učitelka na to přišla a oznámila to rodičům, takže když se vrátili z rodičáku, měla jsem nejen průšvih, ale zároveň jsem obdržela i vzkaz od paní učitelky, že pokud budu v tomhle chování pokračovat, můžu se dostat i do dětského domova. Od té doby jsem si už podvádět nedovolila. Když jsem při další příležitosti dostala z písemné práce opět pětku, rozplakala jsem se. Spolužák přede mnou si toho všimnul a řekl mi, ať nebrečím, že to je jen známka a kdyby měl plakat jako já, tak ani nepřestane. Rozveselilo mě to a já si uvědomila, že ten kluk je docela fajn.

O přestávce se se mnou dal do řeči, když zaregistroval, že nemám s sebou žádnou svačinu, nabídl mi čokoládovou tyčinku, odmítla jsem a on moc dobře věděl proč. Zakroutil hlavou a řekl, ať to neřeším, že přece nebudu odmítat jídlo jen kvůli tomu, že mám pár kilo navíc. Zamilovala jsem se do něj a zřejmě i on do mě, ale nikdy jsme spolu nechodili. Každopádně díky jeho zájmu si mě všimly i ostatní holky ve třídě, takže zanedlouho jsem měla i opravdové kamarádky, které litovaly, že mě nepoznaly dřív.


wyonkeey - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík krásné
Obrázek uživatelky
profil
Také mám podobný zážitek, jen známky jsem nezkoušela opravovat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles