Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O prasátku Lojzíkovi

21. 10. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: O prasátku Lojzíkovi
Autor: Pavel Ondrašík a Táňa Rybenská
Nakladatelství: ČAS
Formát: 148x148 mm
Rok vydání: 2011
Počet stran: 56 str.
Cena: 169 Kč

Lojzík by byl veselé a docela obyčejné prasátko, kdyby… jeho nos nepřipomínal spíše sloní chobot. Jeho krátkonosí sourozenci si ho kvůli tomu často dobírají a jemu samému je divné, proč se liší od ostatních a kdo je vlastně jeho opravdová rodina. Nakonec se v doprovodu kamaráda, vrabce Čeperáka, odváží na dobrodružnou výpravu až do ZOO, kde se seznámí se spoustou zvířátek, získá spoustu zkušeností a také cenné poučení o tom, že nezáleží na tom, jak vypadáte, ale na tom, jaký jste uvnitř a co umíte.

KnihaMůže se tak vrátit na statek a začít spokojený život se svou rodinou a svými přáteli. Půvabná knížka výtvarníka Pavla Ondrašíka (jenž je podepsán mimo jiné pod úspěšným animovaným filmem Kozí příběh) s textem Táni Rybenské však nenabízí jen čtivý příběh s poselstvím a obrázky, které se jistě budou líbit nejen dětem.

Je celá psána dvojjazyčně – česky a anglicky – a na každé straně je zvýrazněno jedno české slovo či jeden český výraz a jeho anglický ekvivalent (na konci jsou tyto dvojice shrnuty ve slovníčku). A tak může být i milou a nenásilnou pomůckou pro výuku angličtiny.

Tuto knihu O prasátku Lojzíkovi koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství ČAS.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to by mohl Ježíšek přinést vnučce
Obrázek uživatelky
profil
dobrý tip pro děti...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles